fbpx
9.3 C
Budapest
csütörtök, január 21, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Vin Diesel szerint Justin Lin rendezi majd a Halálos iramban 9 és...

Vin Diesel szerint Justin Lin rendezi majd a Halálos iramban 9 és 10. részét is

Justin Lin talán a Halálos iramban filmek legtapasztaltabb tagja. A taiwani rendező első ízben 2006-ban kostólt bele a gyors kocsik világába, a Halálos Iramban – Tokiói hajsza című filmmel. A széria harmadik epizódja nem lett épp a legsikeresebb, de a stúdió ennek ellenére berendelte a negyedik epizódot is, amelyben az első két film összes szereplője újra felbukkant. A többi pedig már történelem…a Halálos iram szépen muzsikált a kasszáknál, de az igazi áttörést a szintén Lin által rendezett ötödik és hatodik film hozta meg. A franchise ezzel a két filmmel emelkedett végérvényesen blockbuster státuszba. Négy film után azonban Lin kiszállt a szériából és átengedte a kormányt, először James Wan-nak (Fűrész, Démonok között), majd F. Gary Gray-nek (Törvénytisztelő polgár, Straight Outta Compton). De úgy látszik nem tud (vagy nem akar) huzamosabb ideig távol maradni a szériától és a kilencedik epizódra egészen biztosan visszatér majd.

A film egyik legmeghatározóbb tagja, Vin Diesel azonban egyik interjúja során azt is elárulta, hogy feltehetően Lin nem csak a kilencedik, de a tizedik Halálos iramban filmet is rendezni fogja. Emellett pedig egy új helyszínt is belebegtetett, valamint igéretet tett rá, hogy a következő két rész minden eddiginél nagyobb és látványosabb lesz:

Nem rég beszéltem telefonon Justin Lin-nel, aki nem csak a kilencedik, de a tizedik felvonást is rendezni fogja majd. El sem tudom mondani mennyire izgatott volt emiatt és én nem különben. Már csak azért is, mert a következő két filmben fontos szerepet fog játszani Afrika, ahol már rég óta szerettünk volna forgatni.

A Halálos iramban 9. 2020 április 10-én kerül majd bemutatásra, a Halálos iramban 10 pedig egy évvel később 2021 április 2-án.


Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB