fbpx
5.7 C
Budapest
szombat, január 23, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Vess egy pillantást Aquaman új szerelésére!

Vess egy pillantást Aquaman új szerelésére!

James Wan már az elsöprő sikerű horrorfilmjei készítése közben megtanulta, hogy ami nem lát a néző, az izgalmasabb. Talán ez az oka, hogy bár a rajongók oldalát majd kifúrja a kíváncsiság, ő továbbra sem engedi, hogy a világ bármit láthasson készülő képregény-filmjéből, az Aquaman-ből. A Las Vegas-i CinemaCon résztvevői már láthattak egy montázst a filmből, melyben a hős puszta kézzel tép ki egy tengeralattjárót a víz alól, és még gyerekkorában puszta kézzel kap el egy felé repülő szigonyt, és a napvilágra került tweetek szerint a nézők le is voltak nyűgözve. De személyesen jelen volt a rendező, és hosszan magyarázta, hogy még mi mindent kell finomítani a képeken, mielőtt a nagyközönség elé kerülnek.

És most végre mindenki láthat valami abból, milyen lesz Jason Momoa a tenger alatti birodalom uralkodójaként: egy másik Las Vegas-i rendezvény kedvéért készült plakáton Aquaman feszít, kezében háromágú szigony, rajta egy páncél… amely eléggé különbözik Az Igazság Ligájá-ban viselt cucctól. A mostani szerelés világosabb, narancsosabb árnyalatú, és így közelebb van az eredeti képregényben viseltektől, bár nem az. De az biztos – és az alkotók szerint ez is cél –, hogy mindenképpen olyan, amilyet még egyetlen képregényhős sem viselt.

Hazai bemutató: 2018. december 20.
Forrás: InterCom

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB