fbpx
9.3 C
Budapest
csütörtök, január 21, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Úton a Deadpool 2 bővített változata

Úton a Deadpool 2 bővített változata

Alig pár napja került bemutatásra a nagysikerű Deadpool, szintén sikervárományos folytatása, ennek ellenére a két forgatókönyvíró már a napokban arról mesélt, hogy bizonyos jelenetek túl durvák lettek volna a moziban, ezért azok csak a DVD extrái között kapnak majd helyet. Ma pedig maga a film rendezője, David Leith árulta el, hogy valószínűleg ezek a szcénák mégsem csak extrákként lesznek megtalálhatóak a lemezeken, hanem kibővítik velük a moziban látott verziót. A Deadpool 2 mozis változata nem érte el a két órás játékidőt, de ezt jócskán feltornázhatja majd a bővített változat. A rendező, a CinemaBlend-nek adott interjújában ezeket mondta a bővített változatról:

Valóban létezik egy bővített változat, ami az én rendezői változatom, ha úgy tetszik. De, hogy ez megjelenik-e majd ebben a formában az függ Ryan-től [Ryan Reynolds] és a két írótól is. Közösen fogunk dolgozni ezen dolgon, hogy mindéppen csak olyan plusz jelenetek kerüljenek bele a bővített változatba, amiknek tényleg van értelmük, ugyanakkor szórakoztatóak is.

Leith azt is elárulta, hogy az ő rendezői változata 132 perces volt, ami azt jelenti, hogy a bővített változat is legjobb esetben 13 perccel lehet majd hosszabb, mint a mozikban látott verzió. De persze csak akkor, ha Ryan Reynolds és a két író Rhett Reese és Paul Wernick is beegyezik abba, hogy Leith összes elképzelése érdemes-e arra, hogy azzal kibővítsék az alkotást. A DVD/Blu-ray változat megjelenésének időpontja még nem ismert, de várhatóan szeptember környékén kerülhet majd a boltok polcaira a Deadpool folytatása, remélhetőleg minél több extra perccel. Deadpool-ból ugyanis sosem elég!

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB