fbpx
-2.6 C
Budapest
kedd, január 19, 2021
Kezdőlap Blu-ray/DVD Újra van házimozis forgalmazója a Paramount filmjeinek

Újra van házimozis forgalmazója a Paramount filmjeinek

Hatalmas örömhírrel szolgálhatunk: megállapodás született a Paramount Pictures Home Entertainment és a BONTONFILM között, így végre ismét van gazdája a nagy múltú stúdió DVD és Blu-ray megjelenéseinek Magyarországon. A Keresztapa-trilógia, a Top Gun, a Beverly Hills-i zsaru, a Ryan közlegény megmentése, a Star Trek-sorozat és megannyi további halhatatlan alkotást világra segítő cég filmjei folyamatosan válnak elérhetővé a házimozi szerelmesei számára.

Már májustól érkeznek a legújabb mozisikerek! Így például a kultikus japán anime, a Páncélba zárt szellem remake-je. A lenyűgöző látványvilágú, akciódús sci-fi a DVD és a Blu-ray mellett egy kétlemezes, a film 3D-s verzióját is tartalmazó kiadvány formájában is a boltokba kerül. Megjelenik továbbá a Robert Zemeckis (Forrest Gump, Számkivetett) rendezte romantikus thriller, a Szövetségesek is, amelyben Brad Pitt és Marion Cotillard alakítják a két főszerepet. És természetesen mostantól rendre jelennek meg az újdonságok. De a friss filmek mellett pótlásra kerülnek azok a filmek is, amelyek az elmúlt pár évben nem tudtak megjelenni. Íme, egy lista ezekről:

A nagy dobás
Baywatch
Megjött Apuci
SpongyaBob: Ki a vízből!
Star Trek: Mindenen túl
xXx: Újra akcióban
Zoolander 2.
Mission: Impossible – Titkos nemzet
13 óra: Bengázi titkos katonái
Anomalisa
Cloverfield Lane 10
Parajelenségek: Szellemdimenzió
Jack Reacher: Nincs visszaút
Megjött Apuci 2.
Kicsinyítés
Anyám!
Körök
Tad, az utolsó felfedező
Transformers: Az utolsó lovag

Amiatt, hogy egy ideig nem volt hazai forgalmazója a Paramountnak, van néhány olyan film, amire eredetileg nem került magyar szinkron és/vagy felirat, de azon fogunk dolgozni, hogy ezek is méltó módon jelenhessenek majd meg.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB