fbpx
-6.2 C
Budapest
hétfő, január 18, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Újabb rosszfiú csatlakozhatott a Pókember: Hazatérés folytatásának szereplőgardájához!

Újabb rosszfiú csatlakozhatott a Pókember: Hazatérés folytatásának szereplőgardájához!

Már javában zajlik a nagy sikerű Pókember: Hazatérés folytatásának – Spider-Man: Far From Home – forgatása, így többek között azt is megtudhattuk már, hogy Tom Holland a Végtelen háborúban történetek után valamilyen úton módon újra magára öltheti majd Pókember jelmezét. Mellette természetesen az előző film főbb szereplői – Michael Keaton, Marisa Tomei, Zendaya – is visszatérnek majd. És habár hivatalosan még nem nyert megerősítést a hír, de nagy valószínűséggel a folytatás főgonoszát – Mysterio-t – nem más, mint az Oscar jelölt Jake Gyllenhaal alakíthatja majd. Vele ellentétben azonban az már biztosra vehető, hogy J.B. Smoove aláírt a film egyik főbb szerepére. A Deadline legfrissebb információi szerint azonban ma újabb névvel bővült a stáb.

A frissen csatlakozó színész pedig nem más, mint a Homeland című sorozatból és a 12 katona című filmből is ismert Numan Acar. Acar karrierje nagyon felfelé ívelőben van manapság, jövőre ugyanis a Guy Ritchie által rendezett élőszereplős Aladdin filmben, most pedig a Pókember: Hazatérés folytatásában is szerepet kapott. Utóbbiban egy Dimitri nevezetű fickót fog alakítani. Ez elsőre nem tűnik nagy hírnek, de a képregény rajongók tudhatják, hogy Dimitri volt a Kaméleon néven elhíresült gonosztevő eredeti neve, aki bizony oszlopos tagja a Galád hatos seregnek. Ezzel a Marvel úgy tűnik újabb lépést tett afelé, hogy összerázza a már előbb említett bandát, amely olyan szuper bűnözőket foglal magába, mint a Keselyű, a Skorpió, a Kaméleon, Mysterio, Sokkoló és Rhino. Ha kicsit utána számolunk akkor a hatosból öt karakter már meg is van és ez több, mint egyszerű véletlen egybeesés. A stúdió persze sosem erősítette meg hivatalosan, hogy ez lenne a tervük, de csak a vak nem látja, hogy erre készülnek. Rajongóként mi is minden pénzt megadnánk azért, hogy a hatost minél hamarabb a vászon láthassuk, de ennek ellenére reméljük, hogy a Far From Home csak kellőképpen megalapoz ennek és nem esik majd a Pókember 3 és a Csodálatos Pókember 2 hibájába.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB