fbpx
5.5 C
Budapest
szerda, január 20, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Újabb rebootot kapnak a Tini nindzsa teknőcök

Újabb rebootot kapnak a Tini nindzsa teknőcök

A Tini nindzsa teknőcök 1990-ben kapták meg első, élőszereplős filmjüket. Az adaptáció 15 millió dollárból készült és világszinten 200 milliót fialt, ami majd 30 évvel ezelőtt kimagasló sikernek számított, de ma sem lenne szégyenkezésre okot adó eredmény. Egy évre rá ennek tükrében megérkezett a folytatás is, ami nem csak minőség, de bevétel tekintetében is visszalépést mutatott. Azonban még ez is elég volt ahhoz, hogy a stúdió a harmadik epizódot is berendelje, ami aztán minden téren hatalmas baklövésnek bizonyult. Ezután több, mint 20 évig nem készült új, élőszereplős feldolgozása a teknőcök történetének. 2014-ben azonban Michael Bay produceri felügyelete alatt elkészült az új változat, amit a kritikusok egyöntetűen utált, ám a nézőket ez nem érdekelete. Így a Tini nindzsa teknőcök 2014-es változata a széria legsikeresebb darabja lett 493 millió dolláros bevételével. Ezt követően két évvel később megkaptuk a folytatást is, ami annak ellenére, hogy jobb kritikákat kapott, mint elődje nem szerepelt annyira fényesen a kasszáknál (135 milliós büdzsé mellett mindössze 245 millió dollárt termelt).

Valószínűleg ezért döntött úgy a Paramount, hogy inkább rebootolja a franchise-t. Ehhez pedig már fel is fogadtak egy írót, Andrew Dodge (Szaftos szavak) személyében. Dodge egyébként nagyon felkapott író lett mostanában és a Tini nindzsa teknőcök újrája mellett a Space Jam folytatásának szövegkönyvéért is ő felel majd. A stúdió kijelentette, hogy teljes rebootot akar, így ne várjuk, hogy a korábbi részek karaktereit alakító színészek, mint például Megan Fox, vagy Stephen Amell visszatérnek majd. Ennek ellenére a produceri pozícióban, nem történik majd változás és továbbra is Michael Bay fog a produkció felett bábáskodni.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB