fbpx
-2.6 C
Budapest
kedd, január 19, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Újabb női főszereplővel bővülhet a Star Wars IX.

Újabb női főszereplővel bővülhet a Star Wars IX.

Legalábbis erre enged következtetni az a frissen közzétett casting felhívás, melyben két karakter megformálásához keresnek színésznőket, akik közül az egyik főszerepet fog betölteni a kilencedik epizód során. Az egyik karakter “Mara” kódnéven szerepel és egy 40-50 év közötti színésznőt keresnek az eljátszásához, de J.J. Abrams elárulta, hogy nem ő lesz az egyetlen új karakter a folytatás trilógia záróepizódjában. Rajta kívül ugyanis keresnek még egy 16 és 28 év közötti, színesbőrű színésznőt is egy Caro nevű karakter megformálásához. Caro-t igazi vezetőként és probléma megoldóként jellemezték, aki humorérzéknek sincs híján.

Az is kiderült, hogy a két új szereplő kifejezetten a kilencedik filmhez lett kitalálva, tehát nem egy korábban – könyvekben, képregényekben, videójátékokban – már felbukkant karakteren alapulnak. Caro az új trilógia főszereplőivel (Rey, Finn, Rose) egyidős lesz majd, így biztosan nem fog kilógni a sorból, de, hogy melyik szereplőhöz/szereplőkhöz fog csatlakozni, valamint azt, hogy a Lázadók, vagy az Első rend tagja lesz azt egyelőre nem tudni. Júliusban azonban megkezdődik a forgatás, így legkésőbb akkor megtudhatunk többet is erről a titokzatos szereplőről.

Várható bemutató: 2019. december 25.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB