fbpx
-2.8 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Újabb nevekkel bővült a 25. Bond film lehetséges rendezőinek listája

Újabb nevekkel bővült a 25. Bond film lehetséges rendezőinek listája

Augusztusban robbant a hír, miszerint Danny Boyle kreatív nézeteltérésekre hivatkozva kiszállt a készülő 25. Bond filmből. A legendás rendező nem csak dirigálta volna a filmet, de forgatókönyvíróként is közreműködött állandó írótársával, John Hodge-al közösen. És mivel a stúdió alapjaiban nem értett egyet Boyle elképzeléseivel, így valószínűleg nem csak új rendezőt, de forgatókönyvírót is kell majd találniuk. Azonban most az elsőszámú feladat számukra a megfelelő direktor kiválasztása.

Boyle távozását követően rögtön fel is röppentek pletykák azzal kapcsolatban, hogy ki helyettesíthetné őt. A listán akkor olyan nevek szerepeltek, mint Denis Villeneuve (Szárnyas fejvadász 2049), Christopher McQuirre (Mission: Impossible – Utóhatás) és Edgar Wright (Nyomd, bébi nyomd!). Hogy az előbb felsorolt művészek közül kik vannak még versenyben azt nem lehet tudni egyelőre, de az biztos, hogy ma újabb nevekkel bővült a lista. Az egyik új jelölt Yann Demange (White Boy Rick), a második Bart Layton (American Animals), a harmadik pedig SJ Clarkson (Jessica Jones). A új nevek közül egyértelműen SJ Clarkson neve tűnik a legérdekesebbnek, ugyanis ő nemrég szerződött le negyedik Star Trek film élére. Ha az MGM választása mégis rá esne az azt jelentené, hogy Clarkson zsúfolt éveknek néz elébe, valamint azt is, hogy ő lehetne az első női rendező, aki Star Trek és Bond filmet is rendezhetne. A három lehetséges direktor egyébként már mind tárgyalt a 25. Bond film producereivel, így várhatóan hamarosan kiderül, hogy mi lesz a sorsuk.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB