fbpx
5.5 C
Budapest
szerda, január 20, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Újabb fiatal színész csatlakozott a Pókember: Hazatérés folytatásának stábjához

Újabb fiatal színész csatlakozott a Pókember: Hazatérés folytatásának stábjához

Habár már javában zajlik a tavaly nagy sikerrel bemutatott Pókember: Hazatérés folytatásának forgatása, mégis csatlakoznak még hozzá színészek. Legutóbb arról számoltunk be, hogy a filmben viszont láthatjuk majd a S.H.I.E.L.D. két legfőbb emberét, Nick Fury-t (Samuel L. Jackson) és Maria Hill-t (Cobie Smulder) is. Mellettük pedig rengeteg másik színész csatlakozott már újoncként a stábhoz. A legérdekesebb és legfontosabb casting a folytatás szempontjából egyértelműen Jake Gyllenhaal-hoz köthető, hiszen ő alakítja majd a Far from Home alcímet viselő folytatás főgonoszát, Quentin Beck-et, másnéven Mysterio-t. Gyllenhaal-on kívül azonban újoncként láthatjuk majd Numar Acar-t és J.B. Smoove-ot is. És természetesen az első rész, olyan főbb szereplői, mint Tom Holland, Marisa Tomei, Zendeya és Michael Keaton sem maradnak majd ki.
A legfrissebb hírek szerint tegnap újabb fiatal színész csatlakozott a már hetek óta zajló forgatáshoz. Ő pedig nem más, mint az Amerikában nem rég bemutatott és remek kritikákat kapó Crazy Rich Asians című film szereplője, Remy Hii. Hogy a fiatal ázsiai színész pontosan kit kelthet majd életre azt rejtély fedi, de annyit biztosan tudni, hogy a történet szempontjából nagyon fontos szerepet fog betölteni, tehát nem egy rövid mellékszerepről van szó. A titkolózásnak köszönhetően pedig természetesen elindultak az elmélet gyártások is. Egyesek szerint Hii nem mást, mint Peter egyik legjobb barátját, később pedig ellenségét, Harry Osborn-t keltheti életre. Ez viszont csak egy feltételezés, tehát érdemes fenntartásokkal kezelni, de, ha ez a teória valóban beigazolódna, azt sok rajongó nem nézné jó szemnel, mivel Harry Osborn karaktere sosem volt ázsiai származású a képregényekben, ezzel pedig egy újabb közkedvelt karakter háttértörténetét változtatnák meg.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB