fbpx
-4.2 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Új eredetsztorit kap Chucky, a gyilkos baba

Új eredetsztorit kap Chucky, a gyilkos baba

A Gyerekjáték széria a 80-as évek egyik legmeghatározóbb horror sorozata volt. Az elátkozott gyilkos baba története eddig hét epizódot élt meg, melyek igencsak hullámzó minőségűek voltak. Az első rész kétségkívül igazi klasszikus, a második és harmadik rész azonban már csak erős közepes. A 90-es évek végén és a 2000-es évek elején készült Chucky menyasszonya és Chucky ivadéka című epizódok, habár személy szerint nagyon szórakoztatóak voltak, inkább már a vígjáték kategóriába estek, nem pedig a horroréba. A pár évvel ezelőtt készült Chucky átka és Chucky kultusza ezzel szemben visszakanyarodott a horror zsánerhez, de így sem tudtak friss vért pumpálni a franchise-ba. Éppen ezért a stúdió úgy döntött, hogy teljes egészében rebootolja a szériát.

A ComicBook című weboldal értesülései szerint pedig ezt annyira komolyan gondolják, hogy a gyilkos baba teljes eredettörténetét megváltoztatják majd. Az eredeti filmben a sorozatgyilkos, Charles Lee Ray ültette át lelkét egy Good Guy játékbabába mielőtt a rendőrség végzett volna vele. Ezzel szemben az újrázás története szerint a következőről fog szólni:

Chen, a kínai játékgyári munkás, átprogramoz egy Buddy Doll névre hallgató babát, úgy, hogy az egy megállíthatatlan ember ölő gépezet legyen. A munkás ezután végez magával a baba pedig egy semmit sem sejtő családnál köt majd ki.

Ezt a leírást a stúdió egyelőre még nem erősítette meg, de jó eséllyel igaz lehet, miután legutóbb azt mondták, hogy az új filmben, Chucky egy high-tech verzióját láthatjuk viszont. A Gyerekjáték reboot várható bemutatója jövőre lesz, a főszerepben pedig Liv Tyler-t láthatjuk majd.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB