fbpx
11.3 C
Budapest
csütörtök, január 21, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek További színészek csatlakoztak az élőszereplős Mulán, valamint Susi és Tekergő filmekhez

További színészek csatlakoztak az élőszereplős Mulán, valamint Susi és Tekergő filmekhez

Ahogy azt már mi is többször megírtuk, az egeres cég egész egyszerűen képtelen visszavenni a tempóból. Persze amíg a filmjeik annyi pénzt termelnek, mint egy kisebb ország egész éves költségvetése, addig hülyék is lennének lassítani. Ennek megfelelően jelen pillanatban közel fél tucat, klasszikus rajzfilmjeiken alapuló élőszereplős változatain dolgoznak. Jövőre érkezik tőlük többek között a Dumbó, az Oroszlánykirály, az Aladdin, valamint a Susi és Tekergő adaptációja, 2020-ban pedig a Muláné. Ma utóbbi kettőhöz érkezett casting hír.

Az 1998-ban bemutatott Mulán című rajzfilm feldolgozásának szereplőgárdája szépen bővül. A címszereplőt már rég óta tudjuk, hogy Yifei Liu alakítja majd a Niki Caro rendezésében készülő alkotásban. De rajta kívül szerepet kapott benne Donnie Yen, Jet Li és Li Gong is. Hozzájuk csatlakozott nemrég Jason Scott Lee (A sárkány – Bruce Lee élete, Lilo és Stitch), aki a film (egyik) ellenségét, Bori Khan-t fogja alakítani. Khan egy kegyelmet nem ismerő harcos, aki bosszút esküszik Kína ellen apja halála miatt. Ez egyébként egy merőben eltérő sztorit vetít előre, mint amit a rajzfilm változatban megismerhettünk ott, ugyanis Shan-Yu, a Hunok vezére volt a főantagónista.

A másik casting hír pedig az 1955-ös Susi és Tekergő feldolgozásához érkezett. Tegnapi, rövid hírösszefoglalónkban már megírtuk, hogy az élőszereplő Susi és Tekergő film egyik mellékszerpére Ashley Jensen-t szerződtette a stúdió. Ma viszont megtudhattuk, hogy a címszereplő két kutya közül az egyiknek ki lesz a szinkronhangja. Így már biztosra vehető, hogy a Tekergő névre hallgató szürke kóbor kutya Justin Theorux (A kém, aki dobott engem, Zoolander) hangján szólalhat meg. Reményeink szerint hamarosan a Susi-t szinkronizáló színésznő nevére is fény derül. A Susi és Tekergő lesz mellesleg a Disney első olyan, élőszereplős adaptációja, amely nem kerül mozikba, hanem rögtön, az erre kialakított streaming szolgáltatáson belül debütál majd.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB