fbpx
5.5 C
Budapest
szerda, január 20, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek További két színész csatlakozott az ŰrDongó stábjához

További két színész csatlakozott az ŰrDongó stábjához

Az idén decemberben bemutatásra kerülő ŰrDongó című film az utóbbi Transformers filmek gyenge minősége ellenére több, mint ígéretesnek tűnik. Az alkotás egyfajta előzményként szolgál majd a franchise eddigi részeihez, amiben közelebbről is megismerkedhetünk majd a címszereplő Autobottal. A 80-as években játszódó történet egy sokkal kisebb volumenű és karakterközpontúbb filmet ígér, mint amilyenek a korábbi Transformers mozik voltak. A Entertainment Weekly legfrissebb cikkéből pedig most az is kiderült, hogy két új színész csatlakozott az utómunkálati státuszban leledző ŰrDongó-hoz. Mivel a forgatás már régen véget ért, így természetesen szinkron szerepekről van szó.

A történet szerint főhősünk életét három Álca nehezíti meg, melyek közül kettőről most le rántották a leplet, de a harmadikat továbbra is rejtély fedi. A két újonc név szerint Shatter és Dropkick lesznek, akik Angela Bassett (Fekete Párduc) és Justin Theroux (Mute) hangján szólalnak majd meg. Előbbi egyébként egy piros színű Plymouth Satellite, míg utóbbi egy kék AMC Javelin formáját tudja felvenni, hogy elvegyüljön a Földön. A film rendezője, a lap interjújában néhány mondatban jellemezte is filmjét:

Véleményem szerint, ha véges mennyiségű pénz áll rendelkezésedre egy film készítése során, akkor sokkal kreatívabb tudsz lenni. Ezért lett az ŰrDongó is egy sokkal személyesebb és karakterközpontúbb alkotás, mint a többiek. Ennek megfelelően pedig a főellenség kérdését sem akartuk túlbonyolítani.

Travis Knight (Kubo és a varázshúrok) hozzá állsa több, mint dícséretes és csak bízni tudunk benne, hogy nem PR szöveget hallunk tőle és az ŰrDongó valóban egy szívvel-lélekkel készült produkció lesz, ami sajnos a Michael Bay által rendezett Transformers filmekről nem volt elmondható.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB