fbpx
5.7 C
Budapest
vasárnap, január 24, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Tovább csúsznak az Alita, a Gambit és a Sötét Főnix című filmek...

Tovább csúsznak az Alita, a Gambit és a Sötét Főnix című filmek bemutató dátumai

A Fox derült égből villámcsapásként jelentette be, hogy három nagyon várt és egyszer – vagy többször – már elnapolt filmje tovább csúszik majd. A három megnevezett film az Alita: A harc angyala, a Gambit és a Sötét Főnix.

Alita: A harc angyala

A Robert Rodriguez által rendezett, és James Cameron produceri felügyelete alatt készült manga adaptáció, az Alita már idén nyáron bemutatásra került volna, a stúdió azonban a nagyobb bevétel reményében a karácsonyi szezon kellős közepére csúsztatta. Itt ellenben olyan filmekkel kellett volna megküzdeni, mint az ŰrDongó vagy az Aquaman. A Fox viszont – ha egy cseppet későn is, de – észbe kapott és időben elkezdték menteni a menhetőt. Az új bemutató dátumot, így 2019. február 7.-re tűzték ki. Ez korábban egyébként a Sötét Főnix című filmnek volt fenntartva, de erről majd később…

Gambit

Erről a filmről éppen tegnap cikkeztünk, amiben azt írtuk, hogy a 2019 júniusi premier már kőbe van vésve. Nos, úgy tűnik tévedtünk és a Fox immáron legalább féltucadjára, de megváltoztatta a bemutató időpontját. A Channing Tatum főszereplésével készülő X-Men spinoff-ra így leghamarabb 2020 március 13.-án válthatunk majd jegyet.

Sötét Főnix

Sajnos a szintén sokat tologatott, Sötét Főnix sem úszta meg az ismételt csúsztatást. Az eredetileg idén novemberre kitűzött premiert a Fox először jövő év ferbuárjára tette át. A két napja bemutatott első előzetes pedig minden rajongót megnyugtatott afelől, hogy hamarosan tényleg elkészül a film. A rengeteg utóforgatásnak köszönhetően azonban nem ez a helyzet. Emiatt kellett a bemutatót 2019 februárjáról, végül 2019 június 7.-re eltolni.

Deadpool 2 – PG-13-as vágás

Bizony! Van azért jó hírünk is, bár ez minket magyarokat nem hiszem, hogy érintene, de a Fox bejelentette, hogy karácsonykor limitált időre újra a mozikba küldik a Deadpool 2. részét, méghozzá újravágva. Az újravágás jelen esetben azt jelenti majd, hogy lejjebb tekernek a film brutalitásán és vulgaritásán, így betekintést nyerhettünk abba, hogy milyen lenne, egy minden korosztály számára megtekinthető Deapool mozi. Érdekes ötlet szó se róla, de kételkedünk benne, hogy az Alita korábbi, december 20.-i bemutatóján nagy vizet zavarna az ŰrDongó és az Aquaman mellett.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB