fbpx
9.3 C
Budapest
csütörtök, január 21, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Tovább csúszik a Z világháború folytatása

Tovább csúszik a Z világháború folytatása

A hazánkban is forgatott Z világháború, zombis horror filmhez képest meglepően jól teljesített a kasszáknál. Világszinten közel fél milliárd dollárt zsebelt be, a stúdiónak pedig ez bőven elég volt ahhoz, hogy berendelje a folytatást. A folytatást, ami nagyon nehezen akar összejönni. Az első rész 2013-ban került a mozikba, a második rész bemutatóját pedig 2017-re tűzte ki a gyártó Paramount stúdió. Ez a dátum végül Brad Pitt feszes időbeosztása és a folyamatos rendező cseréknek köszönhetően egyre valószínűbbé vált, hogy nem lesz tartható. Aztán jött David Fincher, akiről azt hittük keményen összerántja majd ezt a széthullott produkciót, de úgy tűnik neki is fontosabb dolga akadt.

A rendezőzseni ugyanis jelen pillanatban a Mindhunters című Netflix sorozat második évadának munkálataival foglalatoskodik, ami bizony nem két napos időtöltés lesz számára. Ezért az idén év végére kitűzött forgatás biztos, hogy el fog csúszni legjobb esetben is jövő év első felére. Továbbá az is közrejátszhat a csúszásban, hogy Brad Pitt és David Fincher is csak úgy hajlandó elkészíteni a filmet, ha valóban 100%-ig elégedettek lesznek a folytatás cselekményével. Dennis Kelly pedig még most is javában dolgozik a forgatókönyv csinosítgatásán. 2020 előtt, így biztosan nem találkozhatunk majd újra Brad Pittel és az ő szupergyors zombijaival.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB