fbpx
-3.6 C
Budapest
csütörtök, január 28, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Titokban további öt színésszel bővült a Shazam! című film stábja?

Titokban további öt színésszel bővült a Shazam! című film stábja?

Már javában tart a jövő áprilisban bemutatásra kerülő Shazam! című szuperhősfilm forgatása, de még a mai napon is csatlakoztak színészek a produkcióhoz. Még hozzá nem is akárhányan! A legfrissebb pletykák szerint egészen pontosan öten, akik az úgynevezett Shazam! család tagjait alakíthatják majd. Adam Brody (A narancsvidék, Ördög bújt beled!) lehet Freddy Freeman, a csapat mókamestere. Brody egyébként már a DC, végül elvetett Justice Leauge: Mortal című filmje kapcsán is szóba került, mint Flash. Ahogy a Pedro nevű karaktert valószínűleg életre keltő D. J. Cotrona is, aki az előbb említett film Superman-jét alakította volna, ha nem kaszálja el a Warner. Mellettük Michaelle Borth (Hawaii Five-o), mint Mary, Ross Butler (Teen Wolf – Farkasbőrben), mint Eugene és Meagan Good (Fűrész 5., Live Guru), mint Darla is csatlakozhatott a főszereplő Zachary Levi mellé.

A stúdió egyelőre nem erősítette meg a híreket, de cáfolni sem cáfolta azokat. Minden esetre ezek érdekes információk, hiszen az eddigiek alapján nagyon úgy tűnt, hogy a Shazam! egyedül a képregényvilág leghatalmasabb halandójára, Billy Batson fog koncentrálni. Igaz az is könnyen elképzelhető, hogy az öt színész csak nyúlfarknyi szerepeket kap majd, amik felvezetik az esetleges folytatást.

A Shazam! 2019. április 5-én kerül bemutatásra, David F. Sandberg (Amikor kialszik a fény) rendezésében.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB