fbpx
0.1 C
Budapest
kedd, január 26, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Tim Allen szerint nagyon érzelmes lesz a Toy Story negyedik része

Tim Allen szerint nagyon érzelmes lesz a Toy Story negyedik része

A Toy Story kétségkívül minden idők egyik legjobb animációs filmje, ami nem csak minőségben, de technikai értelemben is kiemelkedő alkotásnak számít. Ugyanis, 23 évvel ezelőtt, ez volt a világ első, teljes egészében számítógéppel animált filmje. Plusz neki köszönhetően indult el világhódító útjára, a Pixar animációs stúdió, akiknek olyan, további alkotásokat köszönhetünk, mint a Némó nyomában, a Szörny Rt., vagy a Coco. Mivel a forradalmi technikai újítással remek történet és nagyszerű karakterek is párosultak, a film hatalmas siker lett a világ minden pontján. A 30 millió dollárból készült mese, összesen 373 millió dollárt jövedelmezett, emellett pedig 3 Oscar jelölést is sikerült bezsebelnie. Ezekután a folytatás szinte elkerülhetetlen volt. 1999-ben így hát megszületett a Toy Story 2, majd 11 év kihagyás után a Toy Story 3 is. A folytatások pedig még az első filmnél is sikeresebbek tudtak lenni. A trilógia záróepizódjának az a bravúr is sikerült, hogy 1 milliár dolláros összbevétel felett zárja mozis pályafutását.

2011-ben ezért már fel is röppent az első hír, hogy egy negyedik rész is készülőben van, de aztán hosszú csend következet, miután a Pixar hivatalosan is bejelentette, hogy először 2017-ben, majd 2019-re csúsztatva, de bemutatásra kerül a Toy Story 4. része. Ezzel kapcsolatban osztott meg most néhány információt a Buzz Lightyear-t megszemélyesítő Tim Allen:

Nagyon érzelmes és nagyon vicces, hatalmas ötletekkel megspékelve. A vége felé lesz néhány jelenet, amin tényleg nehéz lesz túljutni, annyira érzelmekkel teli.

Nos, a Toy Story eddigi részei is tartalmaztak nem egy szívszorító jelenetet, így most nagyon izgatottak vagyunk, hogy megtudjuk mi lehet az, ami meg azokkal is felveheti majd a versenyt. Sajnos még találgatni sem tudunk, ugyanis az eredeti elképzelést, miszerint Woody és Buzz, az elveszett Pásztorlány-baba, Bo Peep megmentésére indulnak elvetették és átírták a forgatókönyvet, ezért jelen pillanatban a Toy Story 4 cselekményét teljes homály fedi.

Várható bemutató: 2019. június 21.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB