fbpx
-0.7 C
Budapest
csütörtök, január 28, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Teljes az AZ: 2. fejezet felnőtt szereplőgárdája!

Teljes az AZ: 2. fejezet felnőtt szereplőgárdája!

A rajongók már a Stephen King nagysikerű könyvéből készült, elképesztően sikeres filmváltozat első felének befejeztével azt kezdték el találgatni, hogy vajon kik fogják alakítani a folytatásban, a gyerekszereplők felnőtt kori változatait. A Vesztesek klubja hat gyerkőc tagja közül öthöz már bejelentésre kerültek a színészek az elmúlt hónapok során. Egyedül a Mike Hanlon karakterét alakító felnőtt színész nevét fedte homály…eddig. Ma ugyanis az első rész Mike-ját életre keltő Chosen Jacobs jelentette be Instagram oldalán, hogy felnőtt változatát Isaiah Mustafa fogja eljátszani. A 44 éves színész eddig olyan filmekben tűnt fel kisebb szerepekben, mint a Förtelmes főnökök, vagy a A dilis trió. Legtöbbeknek talán mégis az utóbbi években futó Old Spice reklámokból lehet ismerős.

View post on imgur.com

Mustafa szerződtetését a Variety magazin is megerősítette, így végre tényleg százszázalékosan kijelenthetjük, hogy teljes az AZ: 2. fejezet főbb szereplőinek listája. Aki esetleg lemaradt volna néhányuk bejelentéséről, nekik elmondjuk, hogy a felnőtt Beveryl-t Jessica Chastain, Bill-t James McAvoy, Eddie-t James Ransone, Richie-t Bill Hader, Stanley-t Andy Bean, Ben-t Jay Ryan, Pennywise-t, a táncoló bohócot pedig természetesen újfent Bill Skarsgård fogja életre kelteni. A szereplőgárda nagyjából fele ismeretlen, vagy alig ismert színészeket tartalmaz, annak ellenére, hogy az elmúlt hónapokban csupa A listás sztárt felvonultató rajongói elképzelés látott napvilágot. Persze az első rész nem várt sikere után a folytatásnak nem is feltétlenül van szüksége nagy nevekre ahhoz, hogy bevonzza a nézőket a mozikba.

Várható bemutató: 2019. szeptember 6.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB