fbpx
-2.6 C
Budapest
kedd, január 19, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Tara Reid szerint hamarosan elkészülhet az Amerikai pite sorozat ötödik része

Tara Reid szerint hamarosan elkészülhet az Amerikai pite sorozat ötödik része

Az Amerikai pite sorozat első része lassan már 20 éve, hogy a mozikba került. Az első film elképesztően sikeres lett, ugyanis 11 milliós költségvetés mellett 235-öt fialt világszerte. A folytatás természetesen nem váratott magára sokat és 2001-ben megérkezett az Amerikai pite 2 is, amely a széria legsikeresebb darabja lett közel 300 millió dolláros bevételével. Újabb két évre rá pedig megkaptuk a harmadik részt is, ami már relatíve nagyobb költségvetéssel készült, de még így is bőven megtérült. Ezután viszont hosszú csend következett. Igaz, csak DVD-re szánt folytatások ezt követően is érkeztek – szám szerint négy -, de ebben már nem találkozhattunk a régi szereplőkkel. Az első igazi folytatásig egészen 2012-ig kellett várnunk, akkor debütált ugyanis, a Találkozó alcímet viselő negyedik epizód, amiben minden jól ismert karakter visszatért. Mivel a hosszú kihagyás ellenére szépen muzsikált ez a film is hamar felmerült egy esetleges ötödik rész ötlete, de érdemi előrelépés nem történt ezzel kapcsolatban. Legalábbis eddig, a sorozat egyik szereplője, Tara Reid szerint ugyanis hamarosan forgathatják az Amerikai pite 5-öt:

Az Emmy gála után találkoztam az előző rész két rendezőjével (Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg) és azt mondtam nekik: “Csináljuk meg az ötödik részt, a franchise-nak szüksége van még egy filmre!” Erre azt válaszolták: Hamarosan megtörténhet. Csinálunk még egy részt!”Csodálatos lenne újra visszatérni, mert hát az Amerikai pite mégiscsak az Amerikai pite. Ezek a filmek már az amerikai kultura részét képezik és a világon mindenhol ismerik őket. Nagyon izgatott vagyok. Remek év ez számomra, a Sharknado legújabb része hamarosan debütál és talán még idén elkezdhetjük az Amerikai pite 5 felvételeit is.

Személy szerint én nagy rajongója vagyok a szériának, úgyhogy remélem, hogy Reid nem a levegőbe beszélt és hamarosan tényleg megkapjuk az ötödik epizódot, ami a korábbi hírek szerint a csapat közös nyaralásáról szólhat majd.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB