fbpx
23.8 C
Budapest
vasárnap, július 25, 2021

Szebbnél szebb kiadványokban jelenik meg március elején a Bohém rapszódia!

A Bontonfilm Magyarország teljes márciusi megjelenési listájára ugyan még várnunk kell, de elöljáróban annyit már elárultak, hogy a tavalyi év egyik legsikeresebb filmje, a Queen zenekar pályafutását és ezzel együtt a frontember Freddie Mercury életét bemutató, Bohém rapszódia március 8-án jelenik meg kis hazánkban DVD, Blu-ray, limitált digibook és steelbook változatokban, amiket itt alább meg is csodálhattok. A fémdobozos változat pedig valami elképesztő!

LEÍRÁS

Freddie Mercury (Rami Malek – Mr. Robot-sorozat) számára minden adott volt, hogy a siker messziről elkerülje, mégis ő lett a világ egyik legkedveltebb énekese. A két Arany Glóbusz®-díjat nyert* Bohém rapszódia a Queen és rendkívüli frontembere elképesztő sikertörténetét meséli el. Megismerhetjük a forradalmi hangzású zenekar üstökösszerű felemelkedését, betekinthetünk Mercury botrányainak részleteibe, majd tanúi lehetünk a Queen dicső újraegyesülésének, amikor is a Live Aid jótékonysági rendezvényén a rocktörténelem egyik legnagyszerűbb koncertjét adták. A Queen több volt zenekarnál – egy olyan álmot testesítettek meg, ami máig megihleti a különcöket, az álmodozókat és a zene szerelmeseit.

View post on imgur.com

SPACIFIKÁCIÓK

  • Hangok: magyar – 5.1 (DD), angol – Surround (DD), angol – DTS-HD-MA 7.1, spanyol – DTS, lengyel – 5.1 (DD), cseh – 5.1 (DD), orosz – DTS, török – 5.1 (DD), kínai – 5.1 (DD), hindi – 5.1 (DD), ukrán – 5.1 (DD)
  • Feliratok: magyar, angol, arab, bolgár, cseh, észt, görög, héber, hindi, horvát, izlandi, kínai, koreai, lengyel, lett, litván, orosz, portugál, román, spanyol, szerb, szlovák, szlovén, török, ukrán
  • Képformátum: 2.39:1 (16:9)

EXTRÁK (a Blu-ray változatokon)

  • Rami Malek Freddie-vé válása
  • Hangzás és látvány – a kulisszák mögött
  • A Live Aid koncert újraalkotása
  • A Live Aid fellépés teljes filmváltozata
  • Mozielőzetesek


Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGFRISSEBB