fbpx
1.5 C
Budapest
kedd, január 26, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek A stúdió törölte jövő évi bemutatói közül a Transformers sorozat hatodik részét

A stúdió törölte jövő évi bemutatói közül a Transformers sorozat hatodik részét

A Hasbro játékain alapuló Transformers franchise még 2007-ben indult hóditó útjára. A Michael Bay által rendezett robotos akció film nem várt siker lett, miután 150 millió dolláros büdzsé mellett közel 700 millió dollárt fialt. Az első felvonást pedig még a kritikusok is szerették. A sorozat további részeiről utóbbi már nem volt elmondható, de ennek ellenére pénzügyileg még sikeresebbek lettek, mint a sorozat első része. A harmadik és negyedik epizódnak pedig az a bravúr is sikerült, hogy világviszonylatban átlépje az 1 milliárd dolláros álomhatárt. A tavaly bemutatott, az Utolsó lovag névre keresztelt ötödik film azonban már koránt sem teljesített ilyen fényesen. A 220 millióból forgatott alkotás a rossz nézői és kritikai fogadtatás miatt már csak 600 milliót fialt.

Ezt követően a stúdió új irányt szeretne venni az idén debütáló Űrdongó spinoffal, de emellett egy számozott részt is terveztek jövőre, ami szorosabban kapcsolódott volna az eddigi filmekhez, de ez a legfrissebb hírek szerint nem valószínű, hogy el fog készülni, legalábbis jövőre biztosan nem. A Transformers 6 eredetileg 2019 június 28-án került volna bemutatásra, de helyette most a stúdió, a Limited Partners című, Tiffany Hadish komédiát fogja mozikba küldeni azon a napon. A Paramount hivatalosan nem adott ki közleményt, hogy mi állhat a Transformers 6 jegelése mögött. Azonban könnyen elképzelhető, hogy az idei Űrdongó film fogatatásától teszik függővé a franchise sorsát.  Ha az sem teljesít jól akkor hosszú évekig pihentethetik a sorozatot, ellenben, ha nagyon jó visszhangja lesz akkor az is benne van a pakliban, hogy inkább arra építenek majd a jövőben és teljes egészében rebootolják a Transformers univerzumot.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB