fbpx
-3.7 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Steven Spielberg nyitott rá, hogy egy színésznő vegye át Indiana Jones helyét

Steven Spielberg nyitott rá, hogy egy színésznő vegye át Indiana Jones helyét

Az elmúlt hetekben megerősítést nyert, hogy az ötödik Indiana Jones filmet jövőre kezdik forgatni. A történetről azonban még nem sokat tudni. Már a negyedik rész után is szárnyra kapott az a szóbeszéd, hogy Harrison Ford-ot egy fiatalabb színész válthatja a következő részekben. A Kristálykoponya királysága alcímet viselő epizód cselekménye alapján ez a személy Shia LaBeouf lett volna, de ő egészen biztosan nem tér majd vissza a folytatásra. Később szóba került Chris Pratt és Bradley Cooper neve is, de az Indiana Jones filmek rendezője szerint egy egészen más irányba is elmehet a franchise. Az új Star Wars filmek sikerét látva, ugyanis megfordult a fejében, hogy mi lenne, ha egy női “Indiana Jones” venné át a stafétabotot. Erről először a The Sun magazinnak mesélt viccesen:

Ha úgy alakulna, hogy egy női szereplő lépne a helyébe, akkor valószínűleg meg kéne változtatni a nevet Jones-ról Joan-ra. De szerintem ezzel semmi probléma nincsen.

Ezután megkezdődtek a találgatások és a legtöbben Daisy Ridley (vele már dolgozott Ford az Ébredő erő-ben) és az új Tomb Raider-t alakító Alicia Vikander-t tartják a legjobb választásnak a szerepre. Persze ezek csak feltételezések és koránt sem biztos, hogy női főszereplőt kap a franchise.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB