fbpx
4.7 C
Budapest
vasárnap, január 24, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Star Trek 4: Chris Pine várja a stúdió hívását

Star Trek 4: Chris Pine várja a stúdió hívását

Valószínűleg Chris Pine és Chris Hemsworth nagyon örülnek annak, hogy a Marvel, valamint a DC filmjeivel sikerült betörniük az A listás sztárok közé, amivel természetesen nagyobb gázsi is jár. Velük ellentétben azonban a Paramount stúdió nem kifejezetten örül ennek. Ugyanis, miután a harmadik Star Trek film nem lett kirobbanó siker, a negyedik felvonást kevesebb pénzből szeretnék tető alá hozni, ami azzal jár, hogy a szereplők fizetését csökkentik. Ezzel a közkedvelt karaktereket éltre keltő színészek 90%-ának nem is volt baja, azonban a két Chris keveselte a nekik felajánlott összet, hiszen a Marvelnél és a DC-nél nagyobb összeghez szoktak. Ezért jelen pillanatban a stúdió azon ötletel, hogyan járnának jobban. Ha kifizetnék a két színésznek a kért összeget, ezzel emelve a büdzsét, vagy nem, de akkor viszont a rajongók nem biztos, hogy beülnének a filmre, ezzel pedig értékes milliókat veszítenének. A Variety, legfrissebb interjúban megkérdezte Pine-t, hogy jelenleg hol tart az ügy, amire a színész az alábbi választ adta:

Nem tudom. Én szívesen benne lennék, majd meglátjuk mit lép a stúdió. Mindenesetre várom a hívásukat. Addig pedig csak előre tekintek.

Ahogy Pine, úgy mi is kiváncsian várjuk mit lép a stúdió. Hogy a két színész pontosan mekkora összeget kér a stúdiótól azt nem tudni, de véleményünk szerint jobban járnának azzal, ha kifizetnék nekik. Így ugyan jobban a zsebükbe kéne nyúlniuk, de nem veszítenének rajongókat és még időt is spórolnának, mivel nem kéne a nulláról kezdeni a forgatókönyv írását.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB