fbpx
-2.8 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek A Sötét Főnix sokkal földhözragadtabb lesz, mint az eddigi X-Men filmek

A Sötét Főnix sokkal földhözragadtabb lesz, mint az eddigi X-Men filmek

A két éve bemutatott X-Men: Apokalipszis-t legtöbben azért támadták (hozzá teszem jogosan), mert túlságosan is a látványt helyezte előtérbe, nem pedig a karaktereket. Nem volt egy olyan szereplő akivel igazán együtt tudtunk volna érezni, vagy akinek egy szép ívet leíró karakterfejlődése lett volna. Az eddig elsősorban az X-Men sorozat producereként ismert, most rendező/forgatókönyvíróvá avanzsálódott Simon Kinberg szerint a Sötét Főnix-szel ezt a hibájukat szeretnék kijavítani. Kinberg az Entertainment Weekly-nek adott interjújában ugyanis ezt mondta:

A Sötét Főnix sokkal inkább lesz dráma, mint szuperhős film és sokkal földhözragadtabb is lesz, mint a franchise korábbi részei. Továbba sokkal hűebben fogjuk vászonra vinni a történetet, mint azt tettük az X-Men harmadik részében. Sok földönkívüli szereplő is szerves részét képzi majd a filmnek, ami eddig nem volt elmondható egyik X-Men moziról sem.

Kinberg az utolsó mondatával a Skrullokra célozhatott, akik az előzetes hírek alapján nem csak a Sötét Főnix című filmben, de a Captain Marvel-ben is fontos szereplők lesznek majd.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB