fbpx
9.3 C
Budapest
csütörtök, január 21, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Solo: Három hét volt leforgatni Han és Chewie első találkozását

Solo: Három hét volt leforgatni Han és Chewie első találkozását

Amerikában digitális formátumban már elérhető, a második Star Wars spinoff film, a Solo: Egy Star Wars-történet. Ennek köszönhetően pedig rengeteg érdekes információ kezd napvilágot látni a forgatás körülményeiről. Ma például a Solo: The Director & Cast Roundtable című extra anyagból derült ki, hogy a címszereplő és hű társa, Chewbacca első találkozását az eredeti rendező páros, közel három hétig forgatta. Erről a főszereplőt alakító, Alden Ehrenreich mesélt a szóban forgó videóban:

Három hetet vett igénybe a jelenet felvétele… három teljes hetet, ennek tetejében pedig ez volt az első dolog, amit leforgattunk. Minden tiszta sár volt. De, ennek ellenére én mégis remek dolognak tartottam ezt. Közel egy hónapig gyakoroltuk és finomítottuk a harckoreográfiát, ez idő alatt pedig lehetőségünk nyílt arra, hogy jobban megismerjük egymást Joonas-szal [a Chewbacca-t alaktó színész]. Természetesen rengeteget hülyéskedtünk is egymással, Joones-nak remek humora van egyébként. Szerintem remek ötlet volt azzal indítani a forgatást, hogy hogyan ismerkedett meg ez a két legendás karakter, hiszen ez sorsfordító pillanat volt mindkettőjük számára.

Hamarosan pedig mi is betekintést nyerhetünk a Solo: Egy Star Wars-történet közel sem épp zökkenőmentes forgatásába, hiszen szeptember 26-án idehaza is megjelenik majd DVD-n, Blu-ray-en és limitált Fémdobozos változatban is a Pro Video-nak köszönhetően.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB