fbpx
-3.7 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Sínen a DC nagy női szuperhős filmje

Sínen a DC nagy női szuperhős filmje

A legfrissebb hírek szerint, a Warner koránt sem mondott le arról a tervéről, hogy tető alá hozzon egy élőszereplős Brids of Prey filmet. Sőt, a stúdió szerint olyan jól sikerült a forgatókönyv, hogy azon nyomban neki álltak rendezőt keresni hozzá. A Birds of Prey különlegessége abban rejlik, hogy a DC képregények legismertebb női karakterei (Batgirl, Black Canary) szerepelnek benne. Többek között Harley Quinn is, akit Margot Robbie emelt be igazán a köztudatba. A Warner-től egyébként nem meglepő, hogy egy nőközpontú szuperhős filmben gondolkodik, legnagyobb sikerük ugyanis a tavalyi Wonder Woman volt, ami alighanem azért is volt ennyire sikeres, mert egy ilyen erős női szereplő állt a középpontjában.

 

A film forgatókönyvét egyénbként Christina Hodson (Öldöklő szerelem, Bumblebee) írta, akinek a munkájával annyira meg volt elégedve a Warner, hogy rögtön neki adták a Batgirl szövegkönyvének átdolgozását is. A Birds of Prey sokáig tetszhalott állapotban leledzett, de most nagyot lendült előre és várhatóan néhány hónapon belül megtudhatjuk azt is, hogy ki ülhet a rendezői székbe. Ahogy rendező, úgy premier dátum sincs még kitűzve a filmhez, de 2020-2021 előtt ne nagyon várjuk.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB