fbpx
-2.7 C
Budapest
péntek, január 15, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Sínen a Kraven, a vadász film?

Sínen a Kraven, a vadász film?

2015-ben robbant a hír, miszerint a Marvel-nek és a Sony-nak sikerült megállapodnia Pókember jogait illetően. Előbbi ennek értelmében felhasználhatja filmjeiben Peter Parker/Pókember karakterét, utóbbi viszont így elesett ennek a lehetőségtől. De a Sony-t ettől függetlenül nem kell sajnálni, hiszen jó pár millió dollár üthette a markukat és a Pókember kéregények más szereplői ennek ellenére az ő birtokukban maradt. Ezt kihasználva a stúdió rögtön neki is látott a saját, egyelőre cím nélküli Pókember mentes Pókember-univerzumának kiépítéséhez. Aminek első hírnöke nem más, mint az októberben bemutatásra kerülő Venom lesz majd. A Pókember egyik legnagyobb ellenfelét középpontba állító film igazi vízvalasztó lehet, hiszen annak sikerétől függ majd az olyan bejelentett spinoff-ok sorsa is, mint a Morbius, a Black & Silver és a Karven.

A Morbius című film annyira előrehaladott állapotban van, hogy már azt is tudjuk, hogy annak főszereplője Jared Leto, rendezője pedig  Daniel Espinosa (Élet) lesz. A Black & Silver szövegkönyve amellett, hogy újra kellett írni, összeségében szépen halad. A Kraven című alkotásról azonban eddig csak kósza szóbeszédeket lehetett hallani, de ma valami elindult… A Sony ugyanis felfogadta Richard Wenk-et (A védelmező 1-2., A hét mesterlövész), hogy írja meg a Kraven karakterére koncentráló spinoff film forgatókönyvét. Ezzel pedig egyértelművé tették számunkra, hogy komolyan gondolják a legnagyobb vadászként is ismert férfi történetének filmre vitelét. Kraven a képregények szerint egy orosz diplomata, aki miután az afrikai dzsungel összes állatfajából gyűjtőtt már trófeát magának, a New York-ban élő Pókember szemeli ki következő célpontjának. Ez alapján nehéz lesz elkészíteni a filmet Pókember nélkül, de, ha a Venom sikeres lesz, lehet, hogy vele helyettesítik majd a tátongó űrt. Természetesen a Venom-hoz és a tervezett Morbius filmhez hasonlóan a Sony, a Kraven esetében is korhatáros besorolában gondolkodik.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB