fbpx
-6.2 C
Budapest
hétfő, január 18, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Silk karaktere is különálló filmet kaphat a Sony-tól

Silk karaktere is különálló filmet kaphat a Sony-tól

Miután Sony megállapodott a Marvellel, hogy Pókember karaktere csak a Marvel-moziuniverzumon belül tűnhet fel, a Sony azon nyomban nekiállt kiépíteni saját, Pókember mentes Pókember univezumát. Az első ilyen filmjük a Tom Hardy főszereplésével készült, korhatáros Venom lesz októberben, melyet két hónappal később a Chris Miller és Phil Lord produceri felügyelete alatt készült Pókember: Irány a Pókverzum című animációs film fog követni. Előbbi, nem meglepő módon Pókember egyik legnagyobb ellenfelére Venom-ra fog koncentrálni, míg utóbbi elsősorban az Ultimate képregenyekből ismerős Miles Morales-re, de rajta kívül benne lesz még többek között az eredeti Pókember, azaz Peter Parker, valamint Spider-Gwen is. A stúdió jövebeli tervei között pedig egy Morbius, egy Mysterio, egy Kraven a vadász, továbbá egy Silver & Black spinoff film is szerepel.

Most pedig úgy tűnik, hogy új taggal bővülhet az univerzum a közeljövőben. Ugyanis a Sony bejelentette, hogy egy különálló Silk mozi is fejlesztés alatt áll náluk. Aki nem ismerné a karaktert annak elmondjuk, hogy Silk valójában egy Cindy Moon nevű diáklány, akit a képregény szerint közvetlenül Peter Parker után csípett meg a radioaktív pók egy kirándulás során. Moon így teljesen ugyanazokat a képességeket örökölte, mint a valódi Pókember. A stúdió azon kívül, hogy bejelentette a produkció esetlegességét nem árult el egyéb információt, így azt sem tudjuk, hogy milyen állapotban van a film és azt sem, hogy várhatóan mikor kerülhet majd a mozikba. Cindy Moon egyébként már feltűnt a Pókember: Hazatérés című filmben, mint Peter Parker egyik osztálytársa, de csak nagyon rövid szerepet kapott és valószínűleg a Sony újra castingolja majd a karaktert.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB