fbpx
4.7 C
Budapest
vasárnap, január 24, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Shazam! szívesen megküzdene Supermannel is!

Shazam! szívesen megküzdene Supermannel is!

Úgy tűnik, egy szuperhősnek is lehet humora. Deadpool mellé most Shazam is felsorakozik: egyelőre úgy látszik, hogy a mozikba újonnan felbukkanó hőst játszó Zahary Levi a szellemesség kedvesebb fajtáját műveli, miközben eljátssza azt a srácot, aki egy egyszerű varázsszó kimondásával csomó szuperképességre tesz szert. És bár a San Diegó-i ComicConon bemutatott előzetes szerint a SHAZAM!-film a viccekre helyezi a hangsúlyt, a színész biztos benne, hogy a készülő folytatásokban akciókban is bőven lesz része.

Szerintem, rengeteg lehetőség van még a figurámban

– nyilatkozat a színész, aki minden internetes gyanúsítás ellenére is állítja, hogy a testhezálló vörös szuperruha nincs kipárnázva, és a saját izmai dagadnak a lasztex alatt.

Egy filmben nem lehet mindent elsütni. De azt mindenképpen szeretném, ha a folytatásban megverekedhetnék Supermannel. Az elég laza lenne.

A színésznek azért így is bőven volt akciójelenete a forgatás során, de azt az interjúban is hálával említette, hogy az eredetileg az első részben a főgonosz szerepét vállaló Dwayne Johnson végül nem ért rá, és átkerült a második részbe. Ezúttal csak a Dr: Sivanát játszó Mark Strong-gal kell összemérnie az erejét.

Várható hazai premier: 2019 április

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB