fbpx
1.3 C
Budapest
kedd, január 26, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Előzetesek SDCC 2019: Végre megérkezett a The Witcher sorozat első előzetese

SDCC 2019: Végre megérkezett a The Witcher sorozat első előzetese

-

A Netfix nem kisebb fába vágta a fejszét, minthogy képrenyőre adaptálja Andrzej Sapkowski regényeit és az azokból készült videojáték trilógiát. A The Witcher játékok pedig hatalmas rajongó táborral bírnak, akiknek nem lesz egyszerű megfelelni. Az eddig napvilágot látott 15 másodperces teaser és hivatalos fotók is erősen megosztották a fanatikusokat. Az egyik felük továbbra is tűkön ülve várja a streaming szolgáltató 8 részes sorozatát, míg a másik felük ott bojkottálja a produkciót, ahol csak lehet. Valószínűleg a Comic-Con-on nemrég bemutatott ízelítő sem fog ezen változtatni, de “Witcher szűzként” (egyik játékkal sem játszottam), azt kell, hogy mondjam, a Netflix ezúttal is apait anyait beleadott. A The Witcher ugyanis nagyon látványos és izgalmas szériának ígérkezik.

A történet főszereplője Ríviai Geralt (Henry Cavill), egy mutáns szörnyvadász, aki egy kőkemény fiktív középkori világban teljesít megbízatásokat és avatkozik be a politikusok életébe.

A The Witcher valószínűleg az év vége felé debütál majd a Netflix kínálatában és a címszereplőt alakító Henry Cavill (Az Igazság Ligája) mellett Anya Chalotra, Eamon Farren és Lars Mikkelsen is fontos szerepet fognak betölteni.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

KI NE HAGYD!

Az aszfalt királyai (Ford v Ferrari – 2019) [Kritika]

A Le Mans-i 24 órás autóverseny a világon a legrégebben – egészen pontosan 1923 óta – megrendezett futam, amelynek volt egy nagyon emlékezetes, de...