fbpx
-0.3 C
Budapest
csütörtök, január 28, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek SDCC 2018: Néhány serencsés már bepillanthatott a készülő AZ második fejezetébe

SDCC 2018: Néhány serencsés már bepillanthatott a készülő AZ második fejezetébe

Július 18-án este kezdődött, és 22-ig tart a San Diegó-i ComicCon, a szuperhősök és szuper filmek kedvelőinek egyik legnagyobb találkozója: az eseményre több mint 130 ezren regisztráltak már; nem csoda, hogy az Aquaman-től a Godzilla 2.-ig nagyon sokféle rém- és hősfilm mutatkozik be itt a rajongóknak. A szerda esti Scarediego nevű eseményen a horrorfilmek rajongói gyűltek össze – már aki befért a kongresszusi központ zsúfolásig telt nagytermébe.

A szerencsések láthattak néhány jelenetet az AZ – Második fejezet-ből, pedig még alig kezdődött el a torontói forgatás. A levetített jelenetben a Vesztesek klubjának immár felnőtt tagjai találkoznak hosszú idő után újra: Bill Hader (a felnőtt Richie) és James Ransone (a felnőtt Eddie) örül megegymásnak. A jelenlévők azt már tudták, hogy Jessica Chastain, James McAvoy, Andy Bean és Jay Ryan alkotják az emlékeiktől szabadulni nem tudó csapatot, de a rémületes meglepetésekre felkészült tömeget is váratlanul érte, amikor Pennywise felbukkanta a vásznon.

Ez a rész sokkal rémisztőbb lesz, mint az első!

– mondta a színpadra lépő rendező, Andy Muschietti.

Mindenki vigyen magával a moziba felnőtt pelenkát!

Forrás: InterCom

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB