fbpx
4.7 C
Budapest
vasárnap, január 24, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek SDCC 2018: Hivatalosan is bejelentésre került, hogy készül az Annabelle harmadik része

SDCC 2018: Hivatalosan is bejelentésre került, hogy készül az Annabelle harmadik része

Kezdetét vette az idei Comic-Con rendezvénysorozat, amely rögtön egy izgalmas, ScareDiego nevű eseménnyel indított. Az eseményen részt vett a Démonok között franchise megteremtője James Wan is, aki bejelentette, hogy trilógiává bővül az Annabelle sorozat. Annabelle baba az első Démonok között filmben tűnt fel első ízben, ahol egy rövid, de annál jelentőségteljesebb szerepet töltött be.

A hírek szerint a harmadik Annabelle mozi nem sokkal az első Démonok között film cselekménye előtt játszódik majd és azt fogja bemutatni, ahogy a Warren család természetfeletti nyomozásaiból származó tárgyaikat magába foglaló, házi okult gyűjteményében helyet kap a baba. Ami/aki természetesen nem képes nyugton maradni és a hét lakat alatt őrzött elátkozott tárgyakat és démonokat is életre kelti, afféle Éjszak a múzeumban módon. Ez elsőre lehet, hogy viccesen hangzik, de egészen biztos, hogy a végeredmény az előző részhez hasonlóan hátborzongató lesz.

A folytatás bejelentése nem volt meglepő a stúdió részéről, hiszen a többségében lehúzó kritikákat begyűjtő első epizód is képes volt 256 millió dollárt bezsebelni, a tavalyi folytatás pedig még ennél is sikeresebbnek bizonyult 306 milliós világszintű bevételével. Azon kívül, hogy megerősítésre került az Annabelle 3, más információ nem érkezett vele kapcsolatban, így a rendező kiléte és a pontos bemutató dátuma sem ismert egyelőre, de várhatóan 2019 vége, 2020 elején kerülhet a mozikba.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB