fbpx
7.4 C
Budapest
szombat, január 23, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek SDCC 2018: Ezeket tudtuk meg az ŰrDongó című filmről

SDCC 2018: Ezeket tudtuk meg az ŰrDongó című filmről

Cybertron is benne lesz a filmben

A Transformerek szülőbolygóját már a Michael Bay által rendezett filmekben is láthattuk, igaz ekkor az már teljesen kihalt és lerobbant volt. Ezért is érkeztek ugye a robotok a Földre. Az ŰrDondó rendezője, Travis Knight (Kubo és a varázshúrok) azonban ma elárulta, hogy a spinoff film is tartalmaz majd egy jelenetet amelyben látogatást tehetünk az ekkor még teljes pompájában ragyogó Cybertron-on. Knight ezt a jelenetet nemes egyszerűséggel “csodálatosnak” nevezte. És, ha Cybertron bemutatásra kerül, akkor jó néhány ismert és ismeretlen Transformerrel is találkozhatunk majd.

A harmadik álca nem Starscream lesz

Arról már mi is hírt adtunk, hogy Űrdongó életét három Álca is megnehezíti majd. Ebből kettőről már tudtuk, hogy Shatter (Angela Bassett) és Dropkick (Justin Theroux) lesznek, azonban a harmadik nevét rejtély övezte. Az első előzetes alapján sokan azt hitték, hogy a harmadik Álca Starscream lehet, de a rendező ezt megcáfolta. Ezek után pedig elárulta, hogy az utolsó, meg nem nevezett gonosztevő valójában Blitzwing lesz majd. A karakter egyébként nem csak repülni tud, ahogy azt az előzetesben is láthattuk, de tank formát is tud ölteni, így várhatóan tartogat majd egy-két meglepetést.

Bővebb leírást kaptunk néhány szereplőről

Charlie Watson (Haelee Steinfeld) – egy tipikus meg nem értett tini, aki komoly veszteséget szenvedett. Barátokra és szabadságra vágyik.

Memo (Jorge Lendeborg) – egy vérbeli kocka, aki nem mellesleg szerelmes Charlie-ba. Ennek köszönhetően keveredik bele az ŰrDongó érkezésével indított kalandokba.

Dropkick – egy Álca, aki Megatronhoz hasonlóan egy katonai helikopterré képes átalakulni.

Shatter – szintén egy Álca, aki egy lopakodó gép kinézetét tudja magára ölteni, ezért olyan képességekkel rendelkezik, mint egy nindzsa.Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB