fbpx
-3.6 C
Budapest
csütörtök, január 28, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek SDCC 2018: Ezeket tudtuk meg a Wonder Woman 1984 című filmről

SDCC 2018: Ezeket tudtuk meg a Wonder Woman 1984 című filmről

Levetítettek egy exkluzív jelenetet a filmből

Habár csak 3 hete forog a film és legalább 20 hét van még hátra a végeztéig, a Comic-Con szerencsés résztvevői már bepillantást nyerhettek az alkotás egyik jelenetébe. A rövid ízelítő online valószínűleg sosem fog megjelenni, ugyanis annak speciális effektusai nem lettek befejezve, így a stúdió enélkül nem szeretné megosztani a nagyvilággal. A jelenet egyébként egy bevásárló központban játszódik, amit fegyveresek támadtak meg. Wonder Woman azonban elgyepálja, majd a lasszója segítségével elkapja őket, eközben pedig egy kislányt is megment. A nézők szerint a kis klip tökéletesen visszaadta a 80-as évek hangulatát és ez alapján egy szórakoztató mozit ígér a nagy sikerű Wonder Woman folytatása.

Gal Gadot szerint a Wonder Woman 1984 NEM folytatás

A színésznő természetesen az idei Comic-Conon mesélt pár szót a Wonder Woman 1984-ről. A legmeglepőbb dolog, amit a filmmel kapcsolatban megemlített minden bizonnyal az volt, hogy a Wonder Woman 1984 tulajdonképpen NEM a tavalyi Wonder Woman film folytatása lesz. Olyan szempontból persze az, hogy a legutóbbi mozi után játszódik időben, de ezen kívül elvileg semmilyen más módon nem kapcsolódik ahhoz. Erre reagált gyorsan a filmeket rendező Patty Jenkins, aki tulajdonképpen megerősítette Gadot állítását azzal, amikor azt mondta, hogy a folytatás készítése során az Indiana Jones és a James Bond filmek lebegtek a szemük előtt, amelyek habár egy bizonyos szintig kötődnek egymáshoz, de önálló alkotásként is megállják a helyüket.

Wonder Woman ruhája jóval színesebb lesz

Diana Price/Wonder Woman karakterével először a 2016-os Batman Superman ellen című filmben találkozhattunk, ahol a rajongók legnagyobb örömére ikonikus ruháját is láthattuk akció közben. A kosztum apróbb változáson ugyan átesett a Wonder Woman és az Igazság Ligája című filmekben, de a színe továbbra is jóval sötétebb volt, mint a képregényekben. Ez a Wonder Woman 1984 esetén azonban változni fog. Legalábbis a fentebb említett levetített kisfilm erről árulkodik. A Screen Rant egyik írója úgy jellemezte az új ruhát, hogy az tökéletesen visszaadja a 80-as évek sokszínűségét.

A DC filmes univerzuma mostantól hivatlosan is a Worlds of DC nevet viseli!

A DC filmes univerzuma 2013-ban indult útjára az Acélember című filmmel, amit azóta további négy (Batman Superman ellen, Suicide Squad, Wonder Woman, Az Igazság Ligája) alkotás követett. Azonban a Warner stúdió hivatalos gyűjtőnevet sosem adott az egyre bővülő univerzumának. Ezért a rajongók a Marvel-hez hasonlóan DC-moziuniverzumként keztek hivatkozni rá. A hétvégén ezt a nem hivatlos nevet váltotta a Worlds of DC elnevezés, amit maga a stúdió erősített meg. Ez a név pedig magába foglalja majd az eddig bemutatott filmek univerzumát és a Jokerrel kezdetét vevő, komolyabb, korhatáros alkotásokat tartalmazó párhuzamos univerzumot is.Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB