fbpx
-3.7 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek SDCC 2018: A Kong: Koponya-sziget egyik karakterét is viszontláthatjuk majd a Godzilla...

SDCC 2018: A Kong: Koponya-sziget egyik karakterét is viszontláthatjuk majd a Godzilla folytatásában

Ahogy lassan Hollywoodban mindenki, úgy a Warner Bros. is minden nagyobb filmje kapcsán univerzumban gondolkodik. Kapásból ott van nekik a DC-moziuniverzum, ami most már hivtalosan World of DC néven fut, valamint Gareth Edward 2014-es Godzillája óta a MonsterVerse névre keresztelt szörnyuniverzum is. A már előbb említett Godzillát tavaly a Kong: Koponya-sziget követte a sorban, jövőre pedig megkapjuk a franchise harmadik filmjét a Godzilla: King of the Monsters személyében, amihez a napokban érkezett meg az első, igencsak látványos előzetes. A MonsterVerse univerzum építése egyelőre meglehetősen viszafogott, hiszen a Koponya-sziget és a Godzilla folytatása között mindössze az előbbi végén vetített stáblista utáni jelenet képez hidat. Ez azonban a Godzilla: King of the Monsters rendezője, Michael Dougherty szerint hamarosan változni fog:

A Kong: Koponya-sziget egyik fontos szereplőjét vissza fogjuk hozni a Godzilla folytatására.

Természetesen Dougherty azt nem árulta el kiről van szó, így azt vélhetően leghamarabb jövő májusban tudhatjuk meg biztosra. A rajongók azonban már most teoriák gyártásába kezdetek, melyek szerint a legvalószínűbb az, hogy Tom Hiddleston, James Conrad-ja térhet majd vissza, akit ezúttal Charles Dance alakíthat. Erre abból következtettek a fanok, hogy az új szereplők közül egyelőre egyedül Dance karakterének nem erősítették még meg a nevét, továbbá, a két film és a két színész közti idő és kor beli eltérés is ezt támasztja alá. Ez utóbbi hírt érdemes fenntartásokkal kezelni, de ennek ellenére az már 100%-ig biztos, hogy a Kong: Koponya-sziget egyik túlélőjével újra találkozhatunk a Godzilla folytatásában.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB