fbpx
4.7 C
Budapest
vasárnap, január 24, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek SDCC 2018: A Flash - A villám című sorozat sztárjai is csatlakoztak...

SDCC 2018: A Flash – A villám című sorozat sztárjai is csatlakoztak Jay és Néma Bob rebootjához

Arról már természetesen mi is hírt adtunk, hogy Kevin Smith folytatja a Jay és Néma Bob című nagy sikerű, talán már kultikusnak is mondható vígjátékot. Bizony a cím ellenére ugyanis nem rebootról lesz szó, hanem folytatásról, amiben a jól ismert duó újra útra kel, hogy megállítsa a “Bunkóman és Gyökér” rebootjának felvételeit. Ezzel az alkotás görbe tükröt tartana Hollywood elé, hiszen egyes alkotásokról az emberek, de talán maga a stúdiók sem tudják eldönteni, hogy folytatás, reboot, spinoff, vagy előzményfilm-e. A bejelenetést nagy csönd követte, de az idei Comic-Conon végre nagyot lendült előre a produkció, mivel ott jelentették be a film két, új és fontos karakterét, akik közül az egyik nem más lesz, mint a Flash – A villám című TV-sorozat sztárja, Grant Gustin.

Gustin a hírek szerint Jay reboot beli karakterét személyesítené meg. A Flash sorozat címszereplője mellett Carlos Valdes is szerepet kapott, aki szintén az említett széria egyik meghatározó szereplője. Ő, Jay mindig hű társának, Néma Bob-nak a film béli változatát fogja eljátszani. Tehát a két színész valójában két színészt fog életre kelteni, akik Jay-t és Néma Bob-ot szeretnék megszemélyesíteni a róluk szóló rebootban. A casting abból a szempontból nem meglepő, hogy Kevin Smith jó pár epizódját rendezte a Flash sorozatnak és ez idő alatt jó barátságot alakított ki a két színésszel. Ha minden a tervek szerint alakul akkor a folytatás munkálatai már idén ősszel megkezdődhetnek. A valódi Jay és Néma Bob bőrébe – ahogy az elmúlt 20 évben mindig – természetesen ezúttal is Jason Mewes és Kevin Smith fog belebújni.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB