fbpx
-2.9 C
Budapest
kedd, január 19, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Samuel L. Jackson és Cobie Smulders is benne lesznek a Pókember: Hazatérés...

Samuel L. Jackson és Cobie Smulders is benne lesznek a Pókember: Hazatérés folytatásában

A Marvel-moziuniverzum jövőjét illetően rengeteg kérdés maradt tisztázatlanul a Végtelen háború végeztével. Néhány karakter sorsa azonban már sejthető, hiszen a Pókember: Hazatérés folytatásáról már rég óta tudjuk, hogy közvetlenül a negyedik, egyelőre cím nélküli Bosszúállók film után játszódik majd. Ebből adódóan biztosra vehetjük, hogy a Bosszúállók negyedik részének cselekményei alatt a Tom Holland által alakított Peter Parker, vagyis Pókember valamilyen úton módon vissza lesz hozva a túlvilágról, ahová Thanos csettintése juttatta. És valószínűleg ez vár majd Samuel L. Jackson, Nick Fury-jára és a Cobie Smulders által alakított Maria Hill karakterére is.

Ugyanis a Vulture ma hivatalosan is megerősítette azt a rég óta terjengő pletykát, miszerint az előbb említett két szereplő is visszatér a Spider-Man: Far from Home névre keresztelt alkotásban. Ebből adódóan pedig nagy valószínűséggel maga a S.H.I.E.L.D. is fontos szereplője lehet a következő, különálló Pókember filmnek. Az olyan visszatérők, mint Tom Holland, Michael Keaton és Marisa Tomei, valamint az olyan újonnan csatlakozó színészek mellett, mint Jake Gyllenhaal és J.B. Smoove, már biztosan találkozhatunk Samuel L. Jacksonnal és Cobie Smulderrel is. Előbbi ennek köszönhetően tizedjére(!), míg utóbbi ötödjére lehet részese az egyre növekvő Marvel-moziuniverzumnak. Jackson-t egyébként már ki is szúrták az egyik forgatási helyszín közelében.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB