fbpx
-2.6 C
Budapest
szombat, január 16, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Ryan Reynolds szeretné elkészíteni a Reszkessetek, betörők! korhatáros változatát

Ryan Reynolds szeretné elkészíteni a Reszkessetek, betörők! korhatáros változatát

A kanadai származású színész karrierje már lassan 20 éve tart, de igazi A listás sztárrá csak a 2 évvel ezelőtti Deadpool című filmnek köszönhetően vált. A Marvel képregény alapján készült durván korhatáros alkotás nem csak a kritikusok, de a nézők tetszését is elnyerte és a 2016-os első, valamint az idei folytatás is 700 millió dollár feletti bevétellel zárta mozis pályafutását. Reynolds ennek köszönhetően sorra kapja a jobbnál jobb ajánlatokat. Az elkövetkező években például olyan filmekben láthatjuk majd őt, mint a nagy sikerű videojáték alapján készülő, a Detective Pikachu, a Michael Bay rendezésében készülő 6 Underground című akció film, vagy a Több, mint testőr folytatása. Emellett a legfrissebb hírek szerint a színész nagyon szeretné elkészíteni a mára már klasszikusnak számító Reszkessetek, betörők! ihlette, korhatáros alkotást is.

A történet szerint a film egy 20 éves srácról szólna, aki lekési a gépét, ami egy sítúrára vitte volna őt. Miután nem tudja mivel üsse el az idejét, elhatározza, hogy istenesen betép, de ekkor arra lesz figyelmes, hogy valakik betörtek a házába. Innentől pedig már ismerős, a fiú összeszedi minden bátorságát és kegyetlenebbnél kegyetlenebb módon próbálja távolt tartani a betörőket. Mindezt vélhetően rengeteg vérrel és káromkodással. Reynolds egyelőre csak producerként érdeklődik a Stoned Alone névre keresztelt Reszkessetek, betörök! remake/reboot iránt. Azonban, ha a színész mégis szerepet vállalna az alkotásban, akkor a főszereplő korából kiindulva valószínűleg valamelyik betörőt alkíthatná benne. Imádom a Reszkessetek, betörők! filmeket, ezért remélem, ha elkészül a projekt, az legalább olyan szórakoztató lesz majd, mint az eredetiek. Természetesen néhány mocskos poénnal és csínnyel megfűszerezve.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB