fbpx
-3.6 C
Budapest
csütörtök, január 28, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Ryan Reynolds nem csak Deadpool-t alakította a folytatásban

Ryan Reynolds nem csak Deadpool-t alakította a folytatásban

SPOILERES ÍRÁS!

Ha nem láttad a Deadpool második részét, akkor csak saját felelősségre olvasd tovább az alábbi cikkünket.

A folytatás rengeteg meglepetést tartogatott a rajongók számára, ezek közül a legnagyobb azonban kétségkívül Buldózer felbukkanása volt a film második felében. Ugyan az X-Men: Az ellenállás vége című filmben már láthattuk a karaktert Vinnie Jones nem túl meggyőző alakításában. Most azonban igazságot szolgáltattak a Deadpool 2 készítői egy sokkal képregényhűbb kinézetű és viselkedésű szereplővel. Emiatt pedig nem volt elég egy hús-vér színész a megformálásához. A stáblista nézése közben azt hittem fény derül majd a Buldózert alakító színész kikétére, de a karakter neve mellett csak annyi szerepelt, hogy: as Himself (azaz saját maga). Ez poénnak jó volt viszont az igazsághoz nem kerültünk közelebb. A film egyik írójának, Rhett Reese-nek köszönhetően azonban ma fény derült a titokra:

Ryan [Reynolds] kölcsözte Buldózer hangját, ha eddig nem tudtátok volna. De a szinkron mellett a karakter mimikája is neki volt köszönhető. Hogy a mozgását, hogyan oldották meg azt nem tudom, de szerintem az nem Ryan volt.

Az író ezután arra is kitért, hogy a 2006-os X-Men: Az ellenállás vége óta úgy érezte, hogy igazságot kell szolgáltatni ennek a karakternek:

Az Ellenállás végével ellentétben mi már a forgatókönyv korai változataiban is CGI szereplőként tekintettünk Buldózerre. Fontos volt ugyanis, hogy látszódjon a méretbeli különbség Deadpool és barátai, valamint Buldózer között. Ezt viszont egy hús-vér emberrel nem tudtuk volna elérni.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB