fbpx
-4.2 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Ryan Reynolds mesélt pár szót a készülő X-Force filmről

Ryan Reynolds mesélt pár szót a készülő X-Force filmről

Kis túlzással jelen pillanatban a fél világ tűkön ülve várja a Deadpool 2. részét. Ennek apropóján ilyenkor a film rendezői és főszereplői sűrűbben állnak kamera elé és adnak interjút a sajtónak. Nem volt ez másképp most sem, amikor is a Collider kapta mikrofon végre a Deadpool-t alakító Ryan Reynolds-ot, aki néhán új infóval is szolgált a közelgő X-Force filmmel kapcsolatban. Reynolds azt mesélte, hogy ugyan még nincs kész teljes egészében a Drew Goddard (Ház az erdő mélyén) által írt forgatókönyv, de az eddig elkészült anyagok alapján a rajongók egész biztosan elégedettek lesznek a végeredménnyel. Azt már eddig is tudhattuk, hogy Deadpool, Kábel és Dominó biztosan benne lesznek a filmben, de a színész szerint Goddard-nak annyira megtetszett néhàny karakter a Deadpool folytatásából, hogy többüket beleírta az X-Force filmbe is.

Reynolds egy másik égető kérdésre, a film korhatár besorolására is választ adott. Amely szerint az X-Force film is magasabb korhatár besorolású lesz, ahogy a Deadpool első és második része is. Ebbe maximum a Fox-ot felvásárló Disney szólhat bele, amiről a színész is van saját véleménye:

Tudom, hogy az egész egy baromi nagy üzlet és lehet, hogy naív vagyok, de hiszem, hogy a felvásárlóink meghagyják a kreatív szabadságunk és azt tehetünk majd továbbra is, amit szeretnénk.

A X-Force film rendezői székébe Drew Goddard fog ülni, aki a rendezés mellett a forgatókönyvért is felelős lesz. Konkrét bemutató dátum még nincs, de, ha a Deadpool első és második része között eltelt időt vesszük figyelembe, akkor valamikor 2020 környékén kell, hogy bemutatásra kerüljön.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB