fbpx
-4.2 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Ryan Reynolds ejtett pár szót Deadpool jövőjét illetően

Ryan Reynolds ejtett pár szót Deadpool jövőjét illetően

Ryan Reynolds éveket áldozott rá, hogy Deadpool-t a nagyvászonra vihesse. A X-Men kezdetek: Farkas című filmben már 2009-ben bele bújhatott Wade Wilson bőrébe, de sajnos akkor a Fox még nem volt elég tökös ahhoz, hogy a képregényekből is ismert formában prezentálja a karaktert. Később Reynolds saját pénzből, Tim Miller segítségével leforgatott egy rövid teszt filmet, amit a stúdió fejeseinek készített meggyőzésképpen. Természetesen azonnal nemet mondtak a durva és szókimondó videóra. Az elutasítás után “véletlen” kiszivárgott a YouTube-ra az említett tesztfelvétel, amit a rajongók vírusként kezdtek terjeszteni, ennek köszönhetően pedig végre megnyíltak a pénzcsapok. 2016-ban így bemutatásra kerülhetett a Deadpool, ami a stúdió egyik legjobb befektetésének bizonyolt és számos bevételi rekordot is sikerült megdöntenie. A folytatás ezek után már nem volt kérdés…

A Deadpool 2 pedig heteken belül bemutatásra kerül, ezzel kapcsolatban adott interjút a film főszereplője Ryan Reynolds, aki a következőket mondta Deadpool jövőjét illetően:

Furcsa még a Deadpool 3-ról beszélni, de úgy gondolom nem lesz belőle semmi. Én egy X-Force csapatfilmben látom a karakter jövőjét.

Sokáig úgy volt, hogy a Fox elkészíti a Deadpool harmadik részét és az X-Force filmet is, de valószínűleg ez a tervük a Deadpool 2 forgatása alatt megváltozott és Reynoldssal együtt inkább az X-Force tagjaira szeretnének koncentrálni majd. Josh Brolin négy filmre írt alá, amiből az első a Deadpool második része lesz, a fennmaradó három film pedig vélhetően egy X-Force trilógiát takarhat.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB