fbpx
9 C
Budapest
szombat, január 23, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Robert De Niro is csatlakozhat a különálló Joker mozihoz

Robert De Niro is csatlakozhat a különálló Joker mozihoz

Épp tegnap este tettük közzé a hírt, hogy a DC univerzumán kívül eső Joker mozi stábja többek között egy castingért felelős szakemberrel is bővült. Mára virradóan pedig ennek köszönhetően meg is érkezett az első híresztelés a film egyik mellékszereplőjével kapcsolatban. A stúdió ugyanis nem kisebb nevet, mint Robert De Niro-t szeretné megnyerni a produkcióhoz. Ez pedig annak tekintetében, hogy a “Joker” főproducere, a színész régi jó barátja Martin Scorsese lesz, nem is annyira meglepő. A két legendás filmes együtt olyan filmeken dolgozott már, mint a Taxisofőr, a Casino, vagy a Nagymenők. A That Hashtag Show értesülései szerint de Niro egy Murray Franklin nevű karaktert alkíthat majd, akiről mindössze annyi leírás érkezett, hogy egy fehér bőrű, 65 és 75 év közötti férfiról van szó. De Niro lehetséges karaktere mellett további szereplők rövid leírásait is megkaptuk:

Penny: mellékszereplő, 60 és 74 év közötti, fehér bőrű nő. Alacsonyabb osztálybeli, fiatalabb éveiben nagyon csinos volt és még mindig ezt gondolja magáról. De egészsége nagyon megromlott.

Sophie Dumond: mellékszereplő, 27-34 év közötti, afroamerikai vagy latin számazású nő. Szintén nehéz körülmények között él. Egyedül neveli lányát, de mindent megtesz annak érdekében, hogy jobb soruk lehessen.

Garrity nyomozó: mellékszereplő, 50 és 59 év közötti. Egy kiégett rendőr nyomozó, aki nem törödik már semmivel és nem érdekli, hogy tetteinek milyen társadalmi vagy politikai következményei lesznek.

Burke nyomozó: mellékszereplő, 30 és 39 év közötti. Rendőr nyomozó, Garrity társa. Egy igazi seggfej, aki mindent megtesz, hogy jobb pozícióba férkőzzön.

Ti mit gondoltok? Szívesen látnátok a színészlegendát egy DC filmben! Mi igen!

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB