fbpx
-3.7 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Rian Johnson gőzerővel dolgozik a saját Star Wars trilógiáján

Rian Johnson gőzerővel dolgozik a saját Star Wars trilógiáján

A Star Wars VIII. része egyértelműen az utóbbi évek egyik legmegosztóbb és legvitattabb blockbustere volt. A kritikusok ugyan imádták és 1.3 milliárd dollárra is képes volt szert tenni, de az igazán nagy rajongókat mégis megosztotta Johnson víziója. Egyesek például annyira utálták az Utolsó Jedik-et, hogy több petíciót is indítottak ellene. Az egyik azt kérte, hogy a Disney törölje és tegye meg nem történtté a filmet, míg egy másik a rendező, Rian Johnson ellen irányult, melyben azt kérték, hogy soha többé ne engedjék Star Wars film közelébe.

Nos, egyik petíció sem járt sikerrel, ugyanis a Disney nemrég kijelentette, hogy esze ágában sincs semmissé tenni az Utolsó Jedik-et, hiszen Lucas, szintén sok támadást kapott előzménytrilógiájával sem tették meg ezt. Plusz azóta már azt is tudjuk, hogy a stúdió Rian Johnson-tól sem szeretne megválni, ezt bizonyítja az is, hogy egy, a Skywalker családtól teljesen különálló trilógiára szerződtették. A bejelentés után azonban nagy csend következett, ezért egy Twitter felhasználó megkérdezte a rendezőt, hogy valóban dolgozik-e az új Star Wars trilógián, amire Johnson válasza röviden, tömören ennyi volt:

Aha.

Bevalljuk, örültünk volna neki, ha a rendező legalább egy kicsivel bőbeszédűbb lett volna, de kezdetnek ez is megteszi. Hiszen, miután a Solo: Egy Star Wars-történet bukott a mozikban, sok már bejelentett spinoff sorsa vált bizonytalanná. Többek között a szóló Boba Fett és Obi-Wan filmeké is. Jelen pillanatban tehát úgy tűnik az egeres cég jobban bízik Johnson elképzeléseiben, mint a már jól bejáratott karakterek különálló filmjeiben.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB