fbpx
1.3 C
Budapest
kedd, január 26, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Rengeteg utalást rejt a Godzilla II. - Szörnyek királya első előzetese

Rengeteg utalást rejt a Godzilla II. – Szörnyek királya első előzetese

A San Diegó-i ComicConon a stúdiók idén is bedobtak mindent, amit tudtak. A jövő évek legfontosabb filmjeinek részleteit, a várható legnagyobb sikerek előzeteseit vetítették le a rajongóknak – a hatalmas felhajtás után most lassacskán ülepednek az érzelmek, és kezdődhet az összegzés.

https://youtu.be/dhjb_K6dyV0

Vélemény persze nagyon sok és nagyon sokféle van, de úgy látszik, az internet népe ítélt: és ezek szerint az új Godzilla-film, a Godzilla II. – A szörnyek királya (Godzilla II: King of Monsters, hazai bemutató: 2019. május) aratta a legnagyobb sikert. Bár azt nem tudjuk, hogy a film mennyire készíti elő Godzilla és King Kong várható összecsapását, de az biztos, hogy az előzetes a Kaiju-világ számos nagy szörnyét felsorakoztatja. Debussy Clair de lune-je zenéjére felbukkan a jégbe fagyott, háromfejű Gidora király, Mothra (aki 1961-ben saját filmet kapott), Rodan, a pteranodon őshüllő, és egy pusztulni látszó földi világ… és akkor még a rajongók aprólékos munkájával feltárt sok rejtett meglepetésről, húsvéti tojásról még nem is beszéltünk: történik utalás Carpenter és William Friedkin jó néhány klasszikusára is: bőven van mit keresni ebben az előzetesben!

Forrás: InterCom


Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB