fbpx
11 C
Budapest
szombat, február 27, 2021
Kezdőlap Film Hírek Rengeteg új jelenetet fog tartalmazni a Deadpool 2 gyerekbarát vágása

Rengeteg új jelenetet fog tartalmazni a Deadpool 2 gyerekbarát vágása

A Fox nemrég jelentette be, hogy az idei év egyik legsikeresebb produkciója, a Deadpool 2, újabb formában jelenik meg az év végén. A Deadpool 2-nek így ez lesz a második extra vágása, ami napvilágot lát majd. Az idei Comic-Con-on debütált ugyanis, az eredeti mozis verzióhoz képest 15 perccel hosszabb és jóval brutálisabb, úgynevezett “Szipi-szupi” változat. Ez egyébként kishazánkban is megjelent Blu-ray-en. December 21-én viszont egy, még ennél is különlegesebb vágás kerül bemutatásra az amerikai mozikban. Ez pedig nem más lesz, mint a Deadpool 2, PG-13-as változata, ami tulajdonképpen a film gyerekbarátabb kiadása. Az igazi különlegességét azonban az adja, hogy a jól ismert jeleneteken kívül teljesen új, alig két hónapja forgatott szcénák is helyet kapnak benne. Erről beszélt egy interjúban a film egyik írója, Paul Wernick: 

Egy csomó teljesen úgy cuccot forgattunk hozzá. A PG-13-as Deadpool 2 ötlete nem sokkal a bemutató után született meg. Sokat agyaltunk azon, hogy mihez kezdhetnénk ezzel a filmmel és karakterrel. Aztán azt hiszem Ryan [Reynold] állt elő az ötlettel. Nagyon fellelkesültünk és egyből rohantunk is a stúdióhoz, ahol azt mondták: Rendben! Csináljuk meg! Izzítsuk a kamerákat! A forgatás pedig rendben le is zajlott két hónappal ezelőtt. Ryan újra magára öltötte a jelmezt és a többieket is sikerült összerántanunk hozzá.

Ha más filmről lenne szó, akkor  elég szkeptikusan állnánk egy ilyen dologhoz, de a Deadpool esetében, kellő mennyiségű öniróniával még jól is elsülhet ez az egész. És csak reménykedni tudunk benne, hogy előbb utóbb hozzánk is eljut majd valamilyen formában.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB