fbpx
-2.1 C
Budapest
hétfő, január 18, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Rengeteg jegy fogyott elővételben a Solo: Egy Star Wars-történet című filmre

Rengeteg jegy fogyott elővételben a Solo: Egy Star Wars-történet című filmre

Tegnap, azaz május 4-én (May the 4th) volt a nemzetközi Star Wars nap. A Disney pedig ennél jobb alkalmat nem is találhatott volna arra, hogy megindítsa a jegyelővételt a szűk 3 hét múlva bemutatásra kerülő Solo: Egy Star Wars-történet című filmre. A jegyelővétel egyébként nem csak az Egyesült Államokban, de hazánkban is megkezdődött. A Han Solo fiatal éveit bemutató spinoff elkészítése nem volt épp zökkenőktől mentes. Először Christopher Miller és Phil Lord rendezőpárosát menesztette a Disney az alkotás éléről, majd hosszú, egészen ez év februárjáig elhúzódó utóforgatás vette kezdetét Ron Howarddal a rendezői székben.

https://youtu.be/Fqlzyy5ErA8

A legtöbb rajongó amúgy sem lelkesedett az ötletért, hogy film készüljön Han Solo fiatal éveiről, erre pedig az előbb említett nehézségek méginkább ráerősítettek. Sokan emiatt temetni is kezdték a második Star Wars spinoff-ot és egyértelmű bukásnak kiáltották ki azt. Erre cáfoltak most rá az előzetes jegyeladások adatai. A Solo ugyanis közel járt ahhoz, hogy rekordot döntsön. A Bosszúállók: Végtelen háború pár héttel ezelőtti elővételes számait ugyan nem tudta megugrani, de azért megszorongatta a Marvel szuperhős moziját az új Star Wars-film. Az elemzők ezen felbuzdulva addig is elmerészkedtek, hogy a Solo a nyitóhétvégén lenyomhatja majd a Bosszúállók pontosan egy hete beállított 258 milliós első hétvégés rekordját. Mi személy szerint erre nem látunk sok esélyt, de az tisztán látszik már most, hogy a Solo film minden lesz csak épp bukás nem.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB