fbpx
2.2 C
Budapest
szerda, január 20, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Rengeteg információ látott napvilágot a készülő Birds of Prey mozival kapcsolatban

Rengeteg információ látott napvilágot a készülő Birds of Prey mozival kapcsolatban

A DC filmes univerzuma egyelőre sehogy sem akar összeállni, de a vezetőségben eszközölt változások után talán végre magára talál ez a rengeteg lehetőséget rejtő és kiaknázatlan világ. Idén végre bemutatásra kerül a rég óta várt Aquaman mozi, jövőre pedig érkezik a Shazam!, a nagy sikerű Wonder Woman folytatása és az eddig felépített univerzumon kívül játszódó Joker eredetfilm is. Ezek mellett pedig készülő félben van még a Suicide Squad második része, egy önálló Flash mozi és egy, a DC ismertebb női karaktereit egyesítő Birds of Prey is, melyről rengeteg érdekes információ látott napvilágot.

Először is azt tudhattuk meg a DiscussingFilm-nek köszönhetően, hogy a Cathy Yan rendezésében készülő alkotás forgatása 2019 elején, egész pontosan a Wonder Woman 1984 bemutatója után nem sokkal veszi kezdetét. A stáb nagy részt Los Angelesben, Kaliforniában és Atlantában fog jeleneteket rögzíteni a filmhez. A Harley Quinn-t alakító Margot Robbie azt is elárulta legújabb filmje, a Terminal promóciózása során, hogy a Birds of Prey az eddigi DC filmekkel ellentétben korhatáros lesz, ennek megfelelően pedig jóval kisebb büdzséből készül majd, mint a stúdió eddigi alkotásai. Robbie azt is belebegtette, hogy Harley Quinn új kosztümben tündökőlhet a női hősöket egyesítő moziban:

Őszintén nem mondhatok róla semmit, mert még nem készült dizájn hozzá, de azt határozattan kijelenthetem, hogy új kinézetet kap majd.

A Birds of Prey, ha minden jól megy 2020 első felében kerülhet bemutatásra.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB