fbpx
-2.6 C
Budapest
kedd, január 19, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Rendezőre talált a Marvel, The Eternals című filmje

Rendezőre talált a Marvel, The Eternals című filmje

A Marvel igéretéhez híven egyre több hírt kezd el csöpögtetni, a harmadik fázis lezárása – vagyis a Bosszúállók 4 – utánról. Azt már tudjuk, hogy forog a Pókember: Idegenben című film, ami közvetlen a Bosszúállók negyedik filmje után fogja felvenni a fonalat. Valamint nagy valószínűseggel a szóló Fekete Özvegy,  a Doctor Strange 2, a Galaxis őrzői vol. 3. és a Fekete Párduc folytatása mellett a The Eternals című alkotás is a következő fázis része lesz majd. Legalábbis erre lehet következtetni, miután a legfrissebb hírek szerint a Marvel megtalálta annak direktorát, Chloé Zhao személyében. Zhao neve egyébként ismerősen csenghet, mivel korábban a Fekete Özvegy rendezői székére is esélyes volt. Valamint az idén decemberben bemutatásra kerülő ŰrDongó és az HBO, Watchmen sorozata kapcsán is felmerült a neve. A rendezőnő egyébként tavaly a Rodeós című western-drámával robbant be igazán a köztudatba.

Az Eternals-ok, magyarul Örökkévalók, valójában kozmikus humanoid alakok, akik tökéletesen emberi külsővel rendelkeznek. Múltjuk már feledésbe vész, de azt biztos, hogy már akkor léteztek az univerzumban mikor a Földet dinoszauruszok népesítették be. Sőt egyesek szerint, az örökkévalók az emberiség teremtői voltak, de ami egészen biztos, hogy ők az őrzőik. Hihetetlenül lassan öregednek és 20-30 évesnek néznek ki pár évszázad után is, Nem tudnak meghalni csak akkor, ha még a molekuláik is megsemmisülnek vagy azok olyan hatalmas térben lesznek szétszórva, hogy sose tudnak egyesülni. Ha nem ez történik, akkor képesek mondhatni a semmiből újra összeállni.

A forgatás, ha minden jól alakul, akkor jövőre veheti kezdetét, ami arra enged következtetni, hogy ez a film lesz a Marvel 2020-re tervezett három akotása közül az egyik.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB