fbpx
-3.7 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Rekord összeggel nyithat a Venom

Rekord összeggel nyithat a Venom

A Sony “Pókember nélküli Pókember” univerzuma idén októberben startol el a Tom Hardy főszereplésével készült Venom című filmmel. A stúdió sokat vár ettől a műtől, hiszen egy egész franchise sorsa múlik rajta. Jelen pillanatban ugyanis közel egy tucat készülő félben lévő alkotásuk van bejelentve. Ezek közül a legérdekesebbnek a Jared Leto nevével fémjelzett Morbius, az élő vámpír, a Kraven, a vadász és a Fekete Macska névre keresztelt filmek tűnnek. Tehát, ha a Venom alul teljesít, akkor vélhetően ezekből a filmekből sem lesz egyhamar valami. Pedig amennyire furának tűnt Pókember nélkül Pókember univerzumot építeni most annyira elkezdtük várni ezeket az alkotásokat. Azonban a legfrissebb becslések szerint semmi oka sincs aggodalmaskodni a Sony-nak.

Ezt támasztotta alá már az a tény is, hogy a Venom második előzetesét többen látták, mint akármelyik eddigi Pókember filmét. Most pedig a szakemberek is nyilatkoztak arról, hogy mekkora nyitóhétvégét várhatunk az alkotástól. A Box Office Pro eddig 30 és 50 millió közötti összeget tippelt a Venom-nak, de az előzetes nézettségének, valamint a vélhetően alacsonyabb korhatárra való belövés miatt ez az összeg jelentősen megelkedett. A legújabb becslések szerint a 65 millió dolláros nyitó összeg sincs kizárva, de a bátrabb szakemberek már a 80 milliót sem tartják lehetetlennek. Ha a többség által becsült 65 millió dolláros nyitán végül tényleg megvalósul, az azt jelentené, hogy a Gravitáció című film 5 éve felállított, 55 millió dolláros októberi nyitóhétvéjének rekordját is sikerülne megdöntenie a Venom-nak.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB