fbpx
11.3 C
Budapest
csütörtök, január 21, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Rekord nyitányt jósolnak a Hihetetlen család második részének

Rekord nyitányt jósolnak a Hihetetlen család második részének

Idehaza ugyan csak július közepén kerül bemutatásra a Hihetetlen család folytatása, de a tengerentúlon már június 15-től jegyet válthatnak rá az érdeklődők. Sőt, a napokban már el is indult a jegyelővétel a Pixar stúdió huszadik alkotására. Ezzel egyidőben pedig megkezdődtek a találgatások is, hogy a Hihetetlen család 2 vajon mekkora összeggel fogja megkezdeni mozis pályafutását, csaknem 14 évvel az első filmet követően.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a készítők megnyugodhatnak hiszen az elemzők, a stúdió legjobb nyitóhétvégéjét jósolják a Hihetetlen család 2-nek. Számokban kifejezve ez jelen állás szerint 140 millió dollárt jelent, ami csaknem a duplája lenne az első rész nyitányának. Az első rész egyébként egészen 633 millió dollárig menetelt. Ebből, illetve abból kiindulva, hogy a szuperhős filmek minden eddiginél népszerűbbek, könnyen lehet, hogy a folytatás elérheti majd az egy milliárdos bevételt is. Ha valóban bejön a 140 milliós tipp, akkor a Hihetetlen család 2 átveheti a Szenilla nyomában-tól a legjobban nyitó Pixar film képzeletbeli díját. Természetesen egy óvatosabb becslés is napvilágot látott, amely szerint a Hihetetlen család folytatása “mindössze” 110 millió dollárral fog nyitni, amivel véleményem szerint a stúdió ugyanolyan elégedett lesz majd.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB