fbpx
1.5 C
Budapest
kedd, január 26, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek A Ready Player One írójának egy másik könyvét is filmre viszik hamarosan

A Ready Player One írójának egy másik könyvét is filmre viszik hamarosan

Miután az Ernest Cline regénye alapján, Steven Spielberg rendezésében készült Ready Player One szépen nyitott a mozikban és a kritikusok is dicsérő szavakkal illették, a gyártó Universal stúdió bejelentette, hogy az író, egy másik könyvéből is szeretnének filmet készíteni a közeljövőben. A választás pedig a szerző Armada című alkotására esett. A könyv 2015-ben, négy évvel Cline első írása után jelent meg és a Ready Palyer One-hoz hasonlóan bestseller lett belőle.

Az Armada – akárcsak a Ready Player One – egy fiatal fiúról szól, aki túl sok időt tölt el a videojátékok világában. Hősünk egyik nap azonban rájön, hogy kedvenc videojátéka valójában nem is játék, hanem egy szimulátor, ami egy esetleges idegen invázióra készíti fel a játékosokat. A Deadline információi szerint, a forgatókönyvön jelenleg Dan Mazeau (A titánok harca) dolgozik, az alaptörténetet azonban maga az eredeti mű szerzője skiccelte fel. A produceri teendőket Dylan Clark (A majmok bolygója) és Dan Farah (Ready Player One) fogják ellátni. Rendező és esetleges főszereplő(k) még nem lettek bejelentve.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB